Aktywne Wpisy
rales +791
Ka4az 0
Poleci ktoś restauracje z możliwością rezerwacji? Trochę bardziej elegancka i ekskluzywna, ale też bez przesady - nie chce się czuć jak czubek. Fajnie jakby była to włoska kuchnia, piękny wystrój - cieżko mi coś znaleźć XD a i najlepiej okolice rynku.
#wroclaw #jedzenie71
#wroclaw #jedzenie71
Kiedyś srebrne rangi wpadały wolno, ale dużo szybciej niż teraz, przez co ktoś, kto rzeczywiście grał dobrze mógł szybko z tego silvera wyjść i ew. zatrzymać się na jakimś goldzie, tak jak np @JemMandarynke ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jeżeli rzeczywiście rozumiał założenia gry, tam było dla niego idealne miejsce, ponieważ gold już zobowiązuje do czegoś lepszego, niż strzelanie z AK w biegu, czy jakieś inne rakogenne zachowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj jest tak, że żeby podbić rangę wyżej trzeba zagrać co najmniej 10-15 meczy( a czasem nawet więcej, niektórzy na wykopie wiedzą...), a do tego wszystkie należy wygrać! xD Sam dostałem ostatnio konto znajomego z kanterem i rangą Silver III, po 7 meczach beztroskiej zabawy głównie z Deaglem i Mac-10, które oczywiście wygrałem awansu jeszcze nie widać, a po drodze nic nie przegrałem, same zwycięskie pojedynki.
I przechodząc do meritum - dzisiaj w silverach jest taki miszmasz graczy, że wyjście z niego graczy z cudem. Raz trafią się kompletne warzywa, które nawet w ścianę trafić nie umieją, a raz ludzie nie odchodzący umiejętnościami od protektorów, którzy po prostu utknęli tam z powodu meczy kwalifikujących. I jeszcze pół biedy, jak taki gość ma znajomych, który zawsze będą prezentowali jakiś poziom - jeżeli nie, skazany jest na samotne granie, a tam nawet jeżeli sam jest jakimś karmątricepsem, niewiele osiągnie, bo trafi na jakieś wspomniane wcześniej warzywka. Nie tędy droga, Valve :/
#csgo #csgozwykopem #gorzkiezale #oswiadczenie
@Wojtex28: CO? W Z SIV na GNII awansowałem w rozgrywając około 15 meczy. Przegrywając w międzyczasie kilka z nich
66 godzin przegranych w csgo i mam już AK w laurach - nadal nie wiem jak to się poprawnie nazywa.
żeby wyjść wystarczy grać z mózgiem.
Chcesz szybko awansować zbieraj MVP, jak jeszcze szybciej to dorzuć wygrywanie meczy.
ostatnio w 1.6 grałem w 2k11, więc 4letnia przerwa od FPSów