Co ta moderancja to ja nawet nie. Wczoraj w tym wpisie próbowali nam wmówić, że @Kamdz nie jest przetrzmywywany podczas bana w skandalicznych warunkach, oraz pokazali fotkę mającą udowodnić, że traktowany jest po królewsku. Ruch Wyzwolenia Kamdza szybko odkrył historię powstania zdjęcia.
Odnośnie wołania Ruchu Wyzwolenia Kamdza i sympatyków do wpisów: wczoraj kilka osób zgłosiło swoje niezadowolenie, z powodu wołania do wpisu. Zasada była taka, że wołałem plusujących poprzedni wpis o Kamdzu, ale niektórzy mirkowie plusowali bo np. im się podobał komiks, a Kamdza nie lubią. W takim razie postanowiłem, że dzisiaj jeszcze zawołam plusujących, a Ruch Wyzwolenia Kamdza i sympatycy zasubują odpowiedni tag, żeby otrzymywać powiadomienia o nowych wpisach.
W takim razie są 2 tagi do wyboru. Jeśli chcesz być wołany to wybierz jeden lub oba:
#ruchoporukamdza - wpisy o uwolniieniu Kamdza (dowolna treść)
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Odnośnie wołania Ruchu Wyzwolenia Kamdza i sympatyków do wpisów: wczoraj kilka osób zgłosiło swoje niezadowolenie, z powodu wołania do wpisu. Zasada była taka, że wołałem plusujących poprzedni wpis o Kamdzu, ale niektórzy mirkowie plusowali bo np. im się podobał komiks, a Kamdza nie lubią. W takim razie postanowiłem, że dzisiaj jeszcze zawołam plusujących, a Ruch Wyzwolenia Kamdza i sympatycy zasubują odpowiedni tag, żeby otrzymywać powiadomienia o nowych wpisach.
W takim razie są 2 tagi do wyboru. Jeśli chcesz być wołany to wybierz jeden lub oba:
#ruchoporukamdza - wpisy o uwolniieniu Kamdza (dowolna treść)
#rimfirerysuje - dla fanów samego komiksu
UWOLNIJCIE NAM KAMDZA!
źródło: comment_B3dtYeOBAYMKyILk5RL4Zo350izDsE6O.jpg
Pobierz@totalnieniemultikonto: przepraszam.
Komentarz usunięty przez moderatora
#r----------------------------------s
@owocliczi: To ja, Rimfire.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Mózg r-------y, i system też tak bardzo r-------y! Rozrzuciłeś ich niczym ten przysłowiowy gnój po polu...:D
#bedziebanczyniebedzie