Aktywne Wpisy
robertx +506
GdzieJestBanan +50
Pytanie głównie do #rozowepaski, bo opinia niebieskich będzie pewnie jednoznaczna.
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
W dniu dzisiejszym króluje przede wszystkim muzyka taneczna oraz elektroniczna, w sam raz na piątkową posiadówkę, bądź skromnych rozmiarów melanż.
Zapraszam serdecznie!
#wykopfmspamlisty
@8Dawid88, @afrolo2568, @AlcoMatt, @arkham62, @artie92, @artur231, @Asterling, @a_st, @Bagiety, @bazylo, @beliver, @beroslaw, @bomieboli, @boqaz, @ChanandlerBong, @Cinoski, @Creep, @CzuowiekPor, @Darktek, @Dave987654321,
Nie chcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość dopisać lub wypisać się z listy
@dinn, @Dipolarny, @dom3ll, @draem, @drakkein, @ereswude, @ewa321, @Famina, @FLAC, @foster1, @Fraxinus, @frobenius, @fuechsinn, @FYDITM, @F_scratcher, @gosvami, @Gottlosigkeit, @GreenIsNotACreativeColor, @grodd_belham, @Grzmotozaura,
@Guti37, @hartem, @heheszek, @HetmanPolnyKoronny, @hidd3n13, @Hirage, @hurin, @iGerrard, @Jajowarek, @janek_rewolta, @jednakwiecejniz14sekund, @jedrek018, @jestem-tu, @kajelu, @karczujmy_i_orajmy, @Karlos02, @karolziom22, @Kisieliusz, @Klejrol, @Kodziak,
Wołamy następujące spamlisty:
@Kopamatakawapl, @Kozak_Lkr, @laki1, @leworwel, @LittleStranger, @Longi, @Lukassz, @macieek1977, @marc1027, @Maria-Sklodowska-Curie, @mariusz-wieckowski-54, @MariuszJakistam, @max1m0-, @McSayerPL, @Mcy7880, @megamas, @Mel108, @Melisandre, @millo216, @mirk,
@MroczneCiacho, @MrTourette, @M_K_Z, @ni-hu-ja, @nikiszafa, @OttmanGerroso, @parodiaczlowieka, @paula9309, @pazzdi, @Plex, @plonace_kalosze, @poop, @PrzemytnikCzosnku, @Quivex, @Quoluz, @radd00, @RARvolt, @Ratriczek, @ronin88666, @rudy2007,
@sauler, @shdw, @sheep17, @siemieniu, @sirKruk, @SkunksZlodziejaszek, @SmieszekPozaKontrola, @Snori, @soweczka, @Stekso, @Stopa_Stefana, @strawberian, @szalbierz, @szczenyslaw, @szwagierPolaka, @szybybyzs, @TenebrosuS, @TenTypTakMa, @tyna0, @tyratron,
Wołamy następujące spamlisty:
@vaandee, @Veganox, @verth, @Virage, @vonBroich, @wesolybanan, @Widelka, @wielka_glowwa, @Wilt0n, @Wo0cash, @Wruszbita_Maciej, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @Yduhc, @yeestorm, @YourNightmare, @Zaczarowany_Pierniczek, @zagor, @zdrepcevakrv, @Zielarz25, @zielnoka,
Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
Komentarz usunięty przez moderatora