Wpis z mikrobloga

• 0
@MrShargoth: No niestety coś za coś. Według mnie to jedyny minus tej myszki. :-) Bo w dłoni żadna inna tak idealnie mi nie leży.
  • Odpowiedz
  • 0
@qrk: no właśnie fajny ma kształt bo w sklepie patrzyłem, no nic to musze na nowo szukać bo nie ma sensu kupować tej skoro za rok ma być zryta
  • Odpowiedz
  • 0
@MrShargoth: Myślę, że po roku intensywnego używania (tak jak ja korzystam) każda myszka nosiłaby ślady używania. Miałem kilka Razerów, Logitechów i MS i zawsze się ścierały tu i ówdzie.
  • Odpowiedz
@MrShargoth: mam około pół roku, w pracy jestem, wiec może wieczorem podeślę, ale nie zmieniła się nic od kupna, więc taka jak na zdjęciach w necie. Od razu mówię, że nie ma do niej żadnych sterowników, makr itd. Podłączasz i grasz. Ja tylko Hz z 1000 na 500 zmieniłem (bo niby pro na takich grają)
  • Odpowiedz
Polecam tą myszkę ale fakt faktem sciera się ten gumowy bok.
Polecam rozkręcić i wywalić nozem gumy z obu stron, nie dają absolutnie nic, moze zły wygląd ale swoje zadanie spełnia jest to naprawdę dobra myszka a na dniach pomyślę nad zastępieniem tam czegoś 2dwustornna taśma i jakaś trwała guma :D p.s. teraz 2 przyciskimi mi sie zepsuły prawy i lewy ale jak wymienie to będzie git :) szkoda wywalac myszki ktora
  • Odpowiedz