Aktywne Wpisy
Żaden fajny chłopak nie pokocha dziewczyny z wadą zgryzu, skolioza, trądzikiem, depresja i bez szkoły
#depresja #samobojstwo #przegryw
#depresja #samobojstwo #przegryw
MarioMAX +91
Wystawiłem na sprzedaż audi A3 z 2000r. za 9000zł. Miałem go w JDG i w ciągu ostatnich 6 lat to władowałem w niego te 9000zł aby wszystko było tip top. Zgadałem się z dobrym kumplem i mówię że idzie na sprzedaż bo zamówiłem nowy a ten stoi, mówi że akurat szukają żonie auta i jaka cena była by dla nich, I żebym pamiętał że oni tyle nie zarabiają. Mówię że 7500zł i
#zakupy #biedronka #lidl
@CzerwonaPapryka1: A tego sklepu na naszym zadupiu nie ma. Przynajmniej pierwsze słyszę! :-)
@krolka89: Zdecydowanie! Ale skoro w pobliżu nie mam piekarni, to muszę się posiłkować tym raparajstwem. Jak tylko mam możliwość kupienia w piekarni, robię to bez wahania. Chociaż zdarzało mi się, że w sklepie przy niej sprzedawali wysuszone i dość mało
@souriss: ZGADZAM SIĘ! Tam mają te małe bułeczki, drwalskie czy jakieś takie i one są MEGA. Chrupiące, smaczne 8/10
Dobry ciemny chleb na luzie powinien wytrzymać 3-4 dni.
@Konkol: Być może co sklep to jakieś inne metody. Ciężko powiedzieć. W każdym razie no ja nie narzekam.
Komentarz usunięty przez autora
U mnie pieką na miejscu w Lidlu.
@souriss: Pieczywo z piekarni > Pieczywo z Lidla > Pieczywo z Biedronki
pieczywo z auchan> inne markety
a top to zdecydowanie z lidla z sezamem chyba za 35 gr, od dawna juz z nimi robie np hamburgery mimo ze sa troche male, to w smaku daleko w tyle zostawiaja te gotowe do hamburgerow
@Solitary_Man: Zgadza się, w Biedronce też mają... ale wg mojego gustu, nie są tak dobre, jak z Lidla. Co gust smakowy, to gust smakowy.
Np. jeżeli jesteśmy w pobliżu piekarni, to tylko i wyłącznie chleb