Aktywne Wpisy
DanPenna +2
Z nauką dotyczącą powstania życia jest tak samo jak z religią. Obie nie potrafią powiedzieć w jaki sposób powstało życie i posiłkują się wiarą.
Według nauki, 4 miliardy lat temu, na ziemi powstała zupa. W tej ciepłej zupie, materia nieożywiona nagle zaczęła tworzyć związki organiczne, te zaczęły tworzyć części komórek, a później powstały pierwsze komórki. Problem w tym, że za ch%ja nie możemy odtworzyć tego procesu. Ba! Możemy wrzucić "do gara" materie
Według nauki, 4 miliardy lat temu, na ziemi powstała zupa. W tej ciepłej zupie, materia nieożywiona nagle zaczęła tworzyć związki organiczne, te zaczęły tworzyć części komórek, a później powstały pierwsze komórki. Problem w tym, że za ch%ja nie możemy odtworzyć tego procesu. Ba! Możemy wrzucić "do gara" materie
Helonzy 0
POMÓŻCIE.
Samochód po krótkiej trasie nie odpala.
Na tablicy rozdzielczej nic się nie świeci, silnik kręci i odpala, ale od razu gaśnie.
- NIC SIE NIE SWIECI / PUSTA TABLICA ROZDZIELCZA
- ODPALA, ALE GAŚNIE OD RAZU
Co może byc przyczyną? Seat Ibiza 2002
#samochody #mechanikasamochodowa #mechanika #warsztatsamochodowy #seat #ibiza #samochod
Samochód po krótkiej trasie nie odpala.
Na tablicy rozdzielczej nic się nie świeci, silnik kręci i odpala, ale od razu gaśnie.
- NIC SIE NIE SWIECI / PUSTA TABLICA ROZDZIELCZA
- ODPALA, ALE GAŚNIE OD RAZU
Co może byc przyczyną? Seat Ibiza 2002
#samochody #mechanikasamochodowa #mechanika #warsztatsamochodowy #seat #ibiza #samochod
Czy mądrym jest nie pójście na niego i nauczyć się spokojnie na sesję poprawkową czy może iść z rana na ten egzamin z nadzieją głupiego?
Jak mireczki-studenty robią/robiły?
#pytanie #studbaza #sesja
Wylaczmirko
Naucz się
Idź rano napisać
Później niej w dupie jak zdasz
zawsze warto iść :D
Komentarz usunięty przez autora
Wolaj jutro po egzaminie.
Byłem na egzaminie.
Było lepiej niż się spodziewałem, może będzie dobrze - a to dzięki Wam zupełnie mi obcy ludzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora