Wpis z mikrobloga

ClutchCon sobota Thread.

No elo. Amerycana dzisiaj mocno. W międzyczasie zacznę dzisiaj swój projekt od gówna do asiimova (tak to się roboczo zwie?) Zaczynam p2000: Amber Fade, wartość rynkowa wg landza 58 centów. Żyć nie umierać q--a.

Torqued vs Mythic - Torqued dzisiaj przyjechało z niezłym squadem na CC, mają spore szanse wygrać z Mythic, wierzmy w Jezusa mOE i Skadoodle. Mythic niby ma niezły lineup, ale nie widzę tego żeby poza Nuke'm wygrali.

Denial vs KabuM - średni team murykański konta legendy 1.6 z Brazylii. Mecz tak bardzo randomowy, ale Kabum ma większe szanse, ja passuje.

Kabum vs Elevate - zastanawia mnie dlaczego Kabum ma tutaj większe odds, z tego co kojarze Elevate to nie były jakieś byle tam jakie boby, także minimalny bet dla kogoś kto lubi ryzyko na eLevate brzmi jak niezły pomysł.

Denial vs Elevate - Denial to team który jest minimalnie niżej skillowo niż eLevate, kolejny bet za dolara dla ludzi którzy tych dolarów mają za dużo na underdoga, ja skip, bo amerykańce są zbyt randomowe.

Skriny z projektu "z gówna do Asiimova" dam później.

Możecie zostawić plusiki jeżeli chcecie więcej takich krótkich analiz ( ͡ ͜ʖ ͡) Motywuje to do bycia systematycznym
Polecam także obserwować hash - #lewackiebety

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach