Wpis z mikrobloga

@Krs90: Wygląda jak bullshit, coś w stylu "Nazywam się Janusz i zarabiam 15k dziennie nie wychodząc z domu. (...)"

Ale może ktoś faktycznie ma misję. Pasowało by pogadać z twórcą albo kimś kto brał udział.
  • Odpowiedz
@Krs90: 1 haczyk: nie podał ceny
2 haczyk: nie wspomina nic o tym co będzie w tym kursie tylko o tym co będziesz miał po skończeniu kursu
Poza tym wspomina o kwocie 4k ale oczywiście mówi że to za dużo i u niego będzie taniej.
  • Odpowiedz
@Krs90: Jakiś magik. To nie wiedza tajemna, leży w internecie i tylko po nią sięgnąć + mieć trochę samozaparcia i nie bać się upadków. Ogólnie to tak jak ze słynnymi ostatnimi polisolokatami- sam możesz zrobić to samo nie płacąc za to nic poza własnym czasem.
  • Odpowiedz
Dobry wieczór Panie i Panowie,

Tak na prawdę na stronie Rekrutacja.PrzyszlyProgramista.pl nie przekazuję znacznie większej ilości informacji o tym, co otrzyma osoba, która przejdzie rekrutację, niż tutaj wymieniacie.

Powód tej sytuacji jest następujący: 5-cio letnie doświadczenie w prowadzeniu biznesu nauczyło mnie, m.in. nie odkrywać wszystkich kart przed konkurencją.

Osoba,
  • Odpowiedz
@PrzyszlyProgramista: Zgłaszają się osoby do tego programu? Co potrafi osoba kończąca szkolenie, jak ma zaprezentować swoją wartość potencjalnemu pracodawcy? Najpierw oferujesz szkolenie programistów, później mowa o webdevie, a jeszcze gdzie indziej wspominasz swoją firmę tworzącą aplikacje mobilne - jak to w końcu jest? Czemu miałbym wybrać Twoje płatne szkolenie, a nie np. jeden z wielu dostępnych MOOCów od najlepszych uczelni technicznych na świecie (Harvard, MIT)?

@Krs90: @ludzik
  • Odpowiedz
@Aysorth: Ja chyba odpuszczę, ani ceny, ani żadnych konkretów.
@PrzyszlyProgramista: Niestety nie przekonuje mnie to. Wygląda to jak oferta typu "zgłoś się do nas, atrakcyjne zarobki, premie!" po czym okazuje się że musisz zostać akwizytorem.
  • Odpowiedz
Witam,

Minęło już 3 lata od mojej wypowiedzi. W międzyczasie rozbudowałem zespół oraz zakres szkolenia, dostosowując go do aktualnych wymagań rynku pracy. Napiszę jak to wygląda na chwilę obecną (marzec 2018).

Co potrafi osoba po naszym szkoleniu?

Otóż
  • Odpowiedz