Aktywne Wpisy

GangKobry +583
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz
EditorTM +104
źródło: IMG_20251008_120434
Pobierz

http://rekrutacja.przyszlyprogramista.pl
Co o tym myślicie? Warto się zainteresować czy raczej to są gruszki na wierzbie?
Ale może ktoś faktycznie ma misję. Pasowało by pogadać z twórcą albo kimś kto brał udział.
2 haczyk: nie wspomina nic o tym co będzie w tym kursie tylko o tym co będziesz miał po skończeniu kursu
Poza tym wspomina o kwocie 4k ale oczywiście mówi że to za dużo i u niego będzie taniej.
Tak na prawdę na stronie Rekrutacja.PrzyszlyProgramista.pl nie przekazuję znacznie większej ilości informacji o tym, co otrzyma osoba, która przejdzie rekrutację, niż tutaj wymieniacie.
Powód tej sytuacji jest następujący: 5-cio letnie doświadczenie w prowadzeniu biznesu nauczyło mnie, m.in. nie odkrywać wszystkich kart przed konkurencją.
Osoba,
@Krs90: @ludzik
@PrzyszlyProgramista: Niestety nie przekonuje mnie to. Wygląda to jak oferta typu "zgłoś się do nas, atrakcyjne zarobki, premie!" po czym okazuje się że musisz zostać akwizytorem.
Komentarz usunięty przez autora
Minęło już 3 lata od mojej wypowiedzi. W międzyczasie rozbudowałem zespół oraz zakres szkolenia, dostosowując go do aktualnych wymagań rynku pracy. Napiszę jak to wygląda na chwilę obecną (marzec 2018).
Co potrafi osoba po naszym szkoleniu?
Otóż