Wpis z mikrobloga

@Neaopoliti: Nie no. Nie leciałem na lounge "OMG większy % na 100% win". Starałem się sprawdzać większość meczów, a wychodzi jak widać... W tym miesiącu, jak będę myślał że team x wygra to postawie na team y( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@znudzonylewak: Sprawdzam większość meczy na hltv, reddicie, itp. Stawiam na to co wg. mnie (w 75% przypadków wg. strony też) wygra. A kończy się tak jak widać.
Jutro za 20€ sobie steama doładuje, kupie skiny, i będe betować przez 2 tygodnie, może się odbije.
  • Odpowiedz
@12wertpos: Jeżeli potrzebujesz coacha to daj znać, 1400 ojro w 3 miesiące do przodu here.
A co do tych stron które podałeś - Reddit oddswaying mocno, hltv to trollcity, trzeba po prostu robić własny research na stronach lig, a nie na chybiłtrafił
  • Odpowiedz
@XpruF: Overall value of items won: 30.70 €
Overall value of items lost: 40.74 €
@znudzonylewak: 1400€ w 3 miesiące o.O Nieźle :D HLTV sprawdzam tylko ostatnie mecze, i jak na mapach im idzie. Reddit to tylko te fajne tabelki ze "score" graczy. Na strony lig, właśnie chciałem się przenieść. Od lutego zaczynam mocny research. Mam nadzieję że te 20€ starczy żeby się odbić.
  • Odpowiedz