Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +164
Trias +508
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
#ksiazki #literatura #film #matura
Było kiedyś na wykopie.
http://www.kotlet.pl/content/images/huxley-vs-orwell-pl-136543302328.jpg
Jak Przetrwać Wśród Czarnych Dziur Dave Goldberg, Jeff Blomquist, może Ci się przyda :P.
William Gibson, Neuromancer
Stanisław Lem, Powrót z Gwiazd
Arthur C. Clarke, Odyseja kosmiczna
Z filmów wybrałem Matrixa, a dodatkowo Seksmisja. Z książek oczywiście Orwell, podstawa, a dodatkowo miałem Solarisa i jeszcze jedną, której nie pamiętam. Temat na tyle ciekawy, że bez żadnej prezentacji można dostać 100%, bo jest o co pytać i odbiega od większości tego co ma reszta, czyli korzystania z lektur itd.