Dlaczego wszyscy tak najeżdżają na artę? Przecież to doskonałe uzupełnienie kamień-papier-nożyce, jest z nią dużo ciekawiej i jest więcej taktyk dzięki temu. #wot #worldoftanks
No arta ma trochę losowości w celności ale nie jest to tak wielka różnica.
Kupiłem sobie na potrzeby misji ardę, bo szkoda czterech kobitek do załogi, więc specjalnie dla ciebie album z bitwy, którą postanowiłem przed chwilą rozegrać, żeby ci pokazać, jak to
@loczyn: Bo przy ogólnej losowości wota, granie artylerią nie wymaga w zasadzie żadnych umiejętności. Stąd na przykład byle pomidor jest w stanie "osiągnąć" tyle co bardzo dobry gracz. Najlepszych graczy to w-----a "hurr durr, zabił mnie pomidor", większość ma na to w------e bo im to dynda czy zabił ich ktoś wybitny czy debil.
IMO dużo bardziej irytującymi elementami tej gry są znikające pociski, czołgi z magazynkami, TDki zadające nawet 1000dmg
@loczyn: po co ta dyskusja? byla milion razy. juz dawno zostalo udowodnione ze arta to niepotrzebne gowno a ludzie lubiacy grac nia to podludzie o chorej psychice, ktorzy z logiki robia dziwke. Kolejna dyskusja tego nie zmieni.
@loczyn: Arta wprowadza kampe. Jak jadę swoim E100 to dwa razy się zastanawiam czy wyjechać zza osłony, kiedy bez arty już dawno bym to zrobił. Zwłaszcza kiedy wiem, że Arta skupia się na mnie.
#wot #worldoftanks
źródło: comment_26OebPTZ8jUpigiSRBM9NvJovP8Oh8Dj.jpg
Pobierz@stud3nt:
@saimonm:
Dzięki za odpowiedzi chłopaki, w końcu jakieś rozbudowane i wiem o co chodzi - mniej więcej :)
Kupiłem sobie na potrzeby misji ardę, bo szkoda czterech kobitek do załogi, więc specjalnie dla ciebie album z bitwy, którą postanowiłem przed chwilą rozegrać, żeby ci pokazać, jak to
No nie wiem, może. Btw na klanówkach one nie grają?
IMO dużo bardziej irytującymi elementami tej gry są znikające pociski, czołgi z magazynkami, TDki zadające nawet 1000dmg
Życzę ci po drodze do tego jednego jebnięcia tyle detracków i hitów w jarzma, ile ja mam na JPZ E-100 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_OVMTeXVMwAAevHZO0CPgPbHGybV15N5S.jpg
Pobierz@Emes91: Mam nadzieje, że miałeś na myśli no-name pod tagiem #wot ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ps. nie gram artą, wolę scout/TD