Aktywne Wpisy

Wiecie co jest patologią dzisiejszych czasów? #psychoterapia i wmawianie wszystkim, że potrzebują jakiejś terapii/gadania z Juleczką o swoich problemach. Nie zrozumcie mniej źle, terapia jest pomocna ale przeszliśmy od czasów kiedy w---a i teksty do chłopa "nie bądź p---ą" były jedyną formą pomocy do chwili obecnej gdy co drugi mój znajomy chodzi na terapię i jeszcze się tym chwali... XD żeby nie było - sam kilka razy w życiu korzystałem

jude_88 +326

Piszę głównie w C++, mam już trochę komercyjnego doświadczenia (w sumie to rok), niedawno zrezygnowałem z dotychczasowej pracy. Jestem blisko zaklepania stażu na wakacje, ale do tego czasu mam jeszcze parę miesięcy, na uczelni przedmiotów coraz mniej i chciałbym wykorzystać ten czas na praktyczne podskillowanie pythona.
Przechodząc do sedna: czy w Polsce, a w szczególności w Warszawie, robi się w Pythonie coś poza webdevem? Wydaje mi się że same takie ogłoszenia widzę.
Pomijam już takie perełki jak:
#nieprogramowanie
@sosnnaa: ʕ•ᴥ•ʔ ty sie chlopie za praca rozlgladaj a nie za stazem, cos czuje ze masz kompleks polaka do 30-tki bedziesz robil za murzyna za 5k
@bazingaxl: Meh, a ty jak zawsze oceniasz tak samo wszystkich.
Lecę na staż, wracam na jesień skończyć inżynierkę i #emigrujzwykopem na przyszłą wiosnę prawdopodobnie. Staż w UK, płatny dużo lepiej niż Junior w Polsce.
tylko ze w takim ukladzie pieprzylbym pythona a zrobil jave do tego c++