Aktywne Wpisy

Jeśli nie wiesz o co chodzi znaczy że miałeś zajebiste dzieciństwo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#wykop30plus #kiedystobylo
#wykop30plus #kiedystobylo
źródło: IMG_3136
Pobierz
Clermont +60
Przyznam, że przechodzi mnie lekki dreszcz niepokoju, kiedy przeglądam X albo wojenne tagi na wykopie i widzę, jak ludzie (w tym tacy nieustannie czymś się oburzający i chcący uchodzić za czystych jak łza prawilniaków) reagują z ekscytacją – jak jacyś najgorsi zwyrole – na filmiki, na których ktoś ginie na froncie. Jakoś bardzo przewrażliwiony moralnie chyba nie jestem, ale śmierć wydaje mi się należeć do sfery sacrum i niezależnie od tego, jak

Nawet mi was nie żal, #podludzie
#facebook #gorzkiezale #bekazpodludzi
Które to są śmieszne kierunki? Bo zaraz się dowiem że studiuję gównokierunek czy tam śmieszny kierunek.
Jednak ból dupy pyszny, gratuluje
mieliśmy forum ale i tak wszyscy woleli przejść na fejsbuk bo po #!$%@? oddzielne strony skoro tam częściej ludzie siedzą.
BTW jak nas połączyli na 4 roku z inną grupą i doszła też grupa na facebooku to był taki jeden przemądrzały kuc co nie mógł przeboleć tego facebooka, bo go tam szpiegują i on tam konta nie założy, nawet fejkowego. Zgadnij kto często miał ból dupy, że o czymś nie wiedział (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_0DyL0tSc6qJ46iOvBY1eNDugJNgK8t19.jpg
PobierzKiedyś próbowałem ludzi przekonać do forum, to większość debili nie chciała korzystać, bo za trudne. I wszyscy tylko mail grupowy, co jest rozwiązaniem tak absurdalnym jak dzielenie się z kimś szczoteczką do zębów.
FB jest elementem pośrednim, umożliwiającym swobodny kontakt, szeroki
@ktose: polecam lepiej poszukać szukajki, najlepiej w szukajce ( ͡° ͜ʖ ͡°)