Aktywne Wpisy
Shatter +1082
Czy komentator, dziennikarz, redaktor Mateusz Borek za każdym razem musi stosować, wykorzystywać, używać przy swoich wypowiedziach kilku synonimów, wyrazów bliskoznacznych, słów o podobnym znaczeniu w celu opisania, uplastycznienia, przedstawienia słownie sytuacji na boisku, placu gry, zielonej połaci marzeń polskich kibiców?
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
Mam wrażenie że coraz ciężej znaleźć pracę na seniora za dobrą stawkę i/lub w ambitnym technicznie projekcie jeżeli nie jest to projekt z akceptowalnym angielskim mówionym. Jak widzę widełki zaczynajace się od 20k to już wiem że raczej tam będzie angielski wymagany bo projekt albo międzynarodowy albo częściowo, a jak widełki kończą sie na 20k to zastanawiam się czy ktoś robi sobe jaja.
#programista15k #programowanie #pracait
#programista15k #programowanie #pracait
@Captaii, Chciałabym zadać Ci pytanie. Publicznie, żeby każdy zobaczył odpowiedź (lub Twój brak odwagi w udzieleniu odpowiedzi). Skąd miałeś moje zdjęcie?
Powtarzam post, bo wcześniej był widoczny tylko na moim i Twoim profilu.
SPRZEDAM FORDA KA
@blackorchid: I tak w ogóle to ciesz się, ze Twoich fot nie wrzucam na mirko. Bo miałem okazje je zdobyć od pewnego usera, ale nie zależało mi.
Komentarz usunięty przez autora
I ktoś się tym przejmuje?
Komentarz usunięty przez autora
Zreszta co się stało to się nie odstanie, ale jeśli poczujecie się przez to lepiej to mogę przeprosić @yoreciv , bo w sumie to ją lubię i nie mam żadnego interesu w działaniu na jej szkodę :P
Jak widać brak znajomych i życia po za internetem też ma jakieś swoje zalety, hie hie.
@Extremaniak: Nie dysponuje takowymi.
@Captaii: jest jeden, najważniejszy powód- ona sobie po prostu tego nie życzy, gdyby chciała się pokazać przed innymi to by zrobiła #pokazmorde. Dla przykładu dajmy taką sytuację że narzeka na swojego szefa/pracę on ma tutaj konto i dzięki temu że wrzucasz jej zdjęcie to wie że to ona i pisze o nim, trochę przypał
@yoreciv: Współczuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)