Wpis z mikrobloga

@foster1: Ja nigdzie nie pisze, że to co zrobiłem było dobre morlanie. Ale robić z tego wielki dramat jakby nie wiadomo co się stało to jednak przegięcie. Jak by nie było masa ludzi w szkole/pracy etc ogląda ją na żywo, zna jej imię i nazwisko, ma adres etc i wcale nie są to jakieś godne zaufania osoby, ale randomy jakie akurat się trafiły w klasie/pracy etc.

I ktoś się tym przejmuje?
wiec raczej nie ma jakiegoś ważnego powodu aby nikt tutaj nie dowiedział się jak ona wygląda.

@Captaii: jest jeden, najważniejszy powód- ona sobie po prostu tego nie życzy, gdyby chciała się pokazać przed innymi to by zrobiła #pokazmorde. Dla przykładu dajmy taką sytuację że narzeka na swojego szefa/pracę on ma tutaj konto i dzięki temu że wrzucasz jej zdjęcie to wie że to ona i pisze o nim, trochę przypał
@Captaii: gdyby ktoś udostępnił moje zdjęcia bez mojej zgody uznał bym to za krzywdę wyrządzoną bezpośrednio mi. Możesz nie miec kontaktu z ludźmi, i patrząc po tym co piszesz i czym się zajmujesz na wykopie masz nawet staram się zrozumieć jak bardzo możesz być ograniczony w kontaktach międzyludzkich ale na litość boską, miej trochę godności niebieskiego