Wpis z mikrobloga

Oficjalne cośtam:

@Captaii, Chciałabym zadać Ci pytanie. Publicznie, żeby każdy zobaczył odpowiedź (lub Twój brak odwagi w udzieleniu odpowiedzi). Skąd miałeś moje zdjęcie?

Powtarzam post, bo wcześniej był widoczny tylko na moim i Twoim profilu.
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yoreciv: Jak ktoś wstawia swoje fotki do internetu to moim zdaniem nie powinien być zdziwiony jak w końcu kiedyś zobaczy swoją fotkę nie koniecznie tam gdzie chciałby żeby się pojawiła. Teraz oczywiście wielka afera itp. Ale pomyśl te wszystkie osoby spod tagu ładna pani itp też są w takiej samej sytuacji jak Ty i nikt z tego afery nie robi.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cadec: moje zdjęcia były jedynie na fb, skąd nie mógł ich wziąć. Tak, mam co do tego pewność ;) chcę tylko się dowiedzieć, skąd wziął tamte zdjęcie
  • Odpowiedz
@yoreciv: Może jakiś "znajomy" który kiedyś zobaczył to zdjęcie i mu się spodobało wpadł na pomysł żeby pokazać to zdjęcie większej ilości osób, i tak sobie krąży teraz po internecie aż w końcu trafiło na mirko.
  • Odpowiedz
ale wciąż nikt nie reuploadował zdjęcia i wciąż nie wiadomo nad czym my się tu pochylamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AgentBroda: Wrzucił moje prywatne zdjęcie na mirko, bez mojej zgody. Nie wiem, skąd mógł je mieć (w sumie powinnam powiedzieć 'od kogo') i ciągle wrzuca różne głupie wpisy wołając mnie
  • Odpowiedz