@Captaii, Chciałabym zadać Ci pytanie. Publicznie, żeby każdy zobaczył odpowiedź (lub Twój brak odwagi w udzieleniu odpowiedzi). Skąd miałeś moje zdjęcie?
Powtarzam post, bo wcześniej był widoczny tylko na moim i Twoim profilu.
@Captaii: nie no, c--j mnie to boli, przepraszaj jak hcesz, nie jak nie. @yoreciv: a moze lepiej zalatwic to k---a po ludzku zamiast robic takie afery? Myslalem, ze wyjdzie cos ciekawego, a tu takie bloto, no idiotyczne po prostu.
@maciejkack: dostał na miesiąc, a powinien perma mieć. Z drugiej strony - co za różnica z jakiego konta będzie coś podobnego o---------ł? Multi i tak ma, z którego pisze to samo.
@Captaii: Sam chowasz się pod jakimś z------m nickiem zamiast podpisać się imieniem i nazwiskiem, ale jak ktoś tez chce byc anonimowy w sieci to srasz na to i wywlekasz jego wizerunek? I jeszcze jesteś na tyle głupi żeby nie widziceć w tym nic złego...? Nie masz przypadkiem za dużo chromosomów?
@Captaii, Chciałabym zadać Ci pytanie. Publicznie, żeby każdy zobaczył odpowiedź (lub Twój brak odwagi w udzieleniu odpowiedzi). Skąd miałeś moje zdjęcie?
Powtarzam post, bo wcześniej był widoczny tylko na moim i Twoim profilu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@yoreciv: a moze lepiej zalatwic to k---a po ludzku zamiast robic takie afery? Myslalem, ze wyjdzie cos ciekawego, a tu takie bloto, no idiotyczne po prostu.
Nie pytam o fotkę, ale raczej zarys sytuacji, o co poszło.
Komentarz usunięty przez autora
@Lookazz:
O c--j chodzi? xD
@Captaii: usuń konto
@Captaii w---------j stąd.
Tyle ode mnie.