Wpis z mikrobloga

@euzebio: Nazywam sie Anna i siedze w pracy bawiac sie w walentynki na wykopie

Ostatnio jestem "rozchwytywana" co bardzo mi schlebia, oraz wprawia w zakłopotanie:) nawet mnie jakiś amant szukał na spotteddzie. Ja i mój urok echh tylko ze me serce zajete juz :) ale popisać chetnie popisze bo bede tutaj siedziała do 18 :D, a TY co tutaj robisz? :)
@daft_apple: hehe no to pasujemy do siebie - tez mam serce zajęte i tez siedze w pracy do ok 18 i klikanie do Ciebie to ta milsza część dnia, więc proponuje by kontynuować! ps jestem Michał
@euzebio: Dobrze Michale, wybacz ale miałam interesantów :) Mam rozumieć ze stacjonujesz w Gnieźnie? I masz dobra prace jak przy komputerze mozes siedzieć, i miec pryjemnosci jeszcze z tego :) Przez ten różowy pasek, pewnie wykopowe buhaje podbijają do Ciebie :D
Ania, gniezno już nie - teraz Poznań. z praca jest róznie, mam tu wielu współpracowników i open space ale jak sobie klikne na wykopie raz czy 2 to chyba mi nic nie zrobią:) co jest z tym paskiem - gdzie go mam? PS chce być Twoim interesantem co muszę zrobić gdzie się zgłosić? :)
@euzebio: Masz różowy pasek pod avatarem i oznacza to kobitke :D Musisz przyjechać do Siedlec i przyjść do mnie do outletu,w celu zakupu kosmetyków, a ja grzecznie dobiorę kolor szminki do Twych "oczętów" czy też do sukienki :D No żeby ci nie założyli blokady na wykop, bo on jest wciągający. Człowiek siadzie na piec minut, a wychodzi z tego cały dien :)
Jak będę w warszawie to mam 90 km do Ciebie i wtedy Ciebie odwiedzę! acha ale szminek nie używam :) masz tam coś dla prawdziwych brutalów żebym z pustymi rękami nie wracał?