Aktywne Wpisy
grimhzr +458
powiedz jak stary jesteś nie mówiąc jak stary jesteś. tylko milenialsi i starsze pokolenia będą wiedziały co do tych beczek niektórzy wsadzali zamiast kapusty ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #kiedystobylo #takbylo
Lardor +205
Idę sobie rano a tu taki widok z tyłu jest szkoła, dobrze że to był wczesny ranek bo dzieci do szkoły tedy chodzą. Kieorwca uciekł z miejsca zdarzenia #krakow #polskiedrogi #samochody #motoryzacja
a ja mówię że hehe jeszcze mam sporo czasu a ona że się modliła i na mszę intencję dała żebym
sobie znalazł dobrą, katolicką dziewczynę
i tak się śmialiśmy, ale potem ona wyszła a ja teraz płaczę bo już nawet Bóg nie pomaga.
#pasta #tfwnogf #przegryw
Nie zebym ja cos ten ale wiekszosc nie tyle zlapala bol dupy co otwarcie powiedziala zes zjeb xD wiec chyba nie do konca pyklo
Seems legit.
O bólu dupy na temat oceny #rozowychpaskow jako szmat, nawet nie wspomnę.
a jak postapisz gdy poznasz dziewczyna a juz cale miasta ja mialo pokochasz i besziesz chcial z nia slub koscielny
w sensie jak zamierzasz znalesc jeszcze dziewice i to taka ktora poczeka do sluby,
chyba ze masz 16 lat i slub planujesz najpozniej w wieku 19lat
druga sprawa dlaczego siedzisz na wykopie - w sumie tak mysle ze to grzech marnowac czas na wypok
#bojka (1) #fightclub
te tagi tez
@bazingaxl: ciężko raczej o kogoś, kto świadomie się na takie coś zdecyduje. Chyba że desperata.
dziewczyna 25 lat - po studiach, niegdy nie miala seksu z nikim
dziewczyna 25lat - czeka na mezyczne ktory pewnie tez w domysle nie uprawial seksu
dziewczyna 25lat - jest ogarnieta
nikt jej nie dotrzega ? ladnej fajnej madrej dziewici nikt nie dostrzego ?
nic tu sie nie zgadza a atencja jest najmniej wazna, fajne babkio 8/10 maja wziecie bez zadnej atenji, no chyba ze ta
Komentarz usunięty przez autora
@edek112: ja nie o takich mówię
no i wlasciwie to chyba malo wiesz o zyciu i facetach, taka panna w wieku 25 lat jest materialem dla 30-35 latka ktory juz niejedno pole zaoral
niejeden facet umie powstrzymac rozporek na dlugo ale co z tego to nie ma znaczenia bo jak nasza dziewica
I co to znaczy słaba w łóżku? Ty mistrzem od razu też nie byłeś. Dużo zależy od faceta, nie mówię o tym że on ma
albo ktos lezy jak kloda i zawsze bedzie tak mial bo to jego natura albo lubi seks i zawsze go lubi i nie wazne jaki jest facet taka kobieta