Aktywne Wpisy
mickpl +825
Ksiega_dusz +19
Jak zamierzacie dociągnąć do emerytury jako programiści, mając na uwadze aktualny rynek pracy, rosnącą podaż programistów oraz dynamikę branży, technologii?
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
Generalnie sama jazda na automacie pewnie jest fajna, ale trzeba się przyzwyczaić. Dla mnie największym problemem było ogarnięcie tematu hamowania lewą nogą. Sprzęgłowa stopa jest przyzwyczajona do wciskania pedału do końca, przez co nieco ostro hamowałem, aż się żona ze mnie śmiała XD
Dodatkowo ciekawostka. Ten sam samochód, którym jechałem wystawiony dwa razy z różnica cen 3 tys. XD
http://otomoto.pl/citroen-c4-picasso-grand-hdi-C34454878.html 18 900 zł
http://otomoto.pl/citroen-c4-picasso-grand-2-0-hdi-automat-klimatronic-C34126770.html 20 900 zł
Znak szczególny, to mocno wytarty przycisk blokowania zamków. Poza tym sprzedający mówił, że samochód jest ledwoco sprowadzony z Luksemburga, tymczasem na zdjęciach w ogłoszeniach widać liście na drzewach, letnie słońce i otoczenie tego komisu XD
#samochody #motoryzacja #oswiadczenie #oszukujo
A drugi dla sąsiadów bo tak naprawde nie będę ich lubił xD
Komentarz usunięty przez autora
@pogop: Dobrze piszesz - wydaje ci sie. Albo coś jest nie tak ze skrzynią albo zwyczajnie nie jest przełączona na automat a na tryb zmiany sekwencyjnej (skoro piszesz że są łopatki). W tym trybie silnik pracuje w ZNACZNIE szerszym zakresie obrotów żyłując go strasznie.
Czy ktoś z komisu/salonu jechał z tobą? Przecież gdyby ktoś
@pogop: Ja od momentu jak mnie gościu przewiózł moim passatem proponuje klientom jazde próbną dopiero jak zobacze gotówke :P
@pogop: Dużo niema co opowiadać ;) gość tak chvjowo jeździł, że stwarzał zagrożenie jadąc po prostej drodze. O wyjeździe z bocznej drogi na trasie nie wspominam. Ostatecznie jednak kupił auto i jakimś cudem przejechał nim 150km do domu.
@MKOwen: Nie wiedziałeś, że istnieją automaty ?
@pogop: widocznie malo interesuje Cie motoryzacja i tata Ci nie powiedzial albo koledzy? Moze nie masz taty albo kolegow ? Nie wiem..