Wpis z mikrobloga

#pytanie #komputery #pcmasterrace zlozylem komputer w sklepie zapewniali ze to mocny model bedzie mozna pograc w ciekawe tytuly. ale dla pewnosci chce zapytac czy pojdzie mi na nim wiedzmin 3. euro truck idzie na medium. nie chce wyadawac na umocnienie jesli nie bedzie to porzebne. oto parametry, ewentaulnie co zmienic zeby zagrac chocaz na medium:
Procesor: AMD Athlon 64 +3000
Karta: ATI Radeon X1300
Obudowa: klasyczna
Plyta: MSI
Zasilacz: 350w
Dzwiekowa: jest
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheSznikers: Ale nie obrażaj pan dobrze?! Jestem w 100% pewien, że 99% konsolowców posiada też komputer i wie jak wygląda sytuacja. Póki co, to zazwyczaj posiadacze #pconly mają jakieś chore wyobrażenia na temat konsol i sieją ferment w sieci. Z drugiej strony sami robicie czasami k---ę z logiki, bo szydzicie z konsol mówiąc, że grafikę do kompa można kupić za 300 zł aby osiągnąć ten sam poziom w
  • Odpowiedz
@ZwyklyMarcin: To powiedz to zielonce która dodała ten wpis. Ja osobiście ani razu nie wychwalalem pc ponad konsole i gdzieś mam te wojenki, ale nie lubię jak pod tag wbija jakiś sfrustrowany właściciel konsoli i tak słabo troluje.
  • Odpowiedz
@TheSznikers: Wszyscy są siebie warci. W tym tagu jest równie dużo gimbowpisów ze strony pc jak i konsol, chyba nawet z przewagą tych co dodają #bekazkonsolowcow. Zamiast zajmować się graniem i rozmawianiem o tym co interesuje obydwie nacje, to wciąż widzę awantury i wyścigi o nagrodę debila roku w publikowaniu najbardziej żenującego obrazka.
  • Odpowiedz