@SenJestDlaSlabych: Skiny w CS:GO to dopiero jest gunwo. Zużywają się po jakimś czasie gry i znów "frajerze" kup nowy bo zużył się. Skiny najlepiej wyprzedawać w p---u ( ͡°͜ʖ͡°)
@RudyLis: Ja sam przestałem grać w CS:GO przez cziterów co nie potrafili przegrać z lepszą ekipą i odpalali pod koniec rozgrywki swoje cudowne czity by wygrać. Dla j-----j przyjemności wygranej czitowali..
@SenJestDlaSlabych: Kiśniesz, bo najwyraźniej nie ogarniasz. Mają przesrane w grze, a nie w życiu, tak jak napisałem, więc o co chodzi? Mają przesrane, bo mają, a co innego, jeśli nie mają cheatów odpalonych jak oni? Nie rozumiem też twojego wjazdu jakoby ktoś by miał być nolifem od razu, bo się denerwuje jak ktoś oszukuje. Może masz inne określenie na to?
Kupiłeś grę z rozgrywką multiplayer, wchodzisz do niej, a
@MWittmann: Więc z tego powodu postanowiłeś dołożyć swoją cegiełką w tą społeczność i zrobiłeś swojego cheata. Nie zrzucaj winy na Valve, bo zrobiło promocje na grę.
@RudyLis: Mnie również tylko znajomi trzymali przy CSie. Bo z nimi gra była świetna, do czasu kiedy przez promocję idiotów z Volvo dzieci nakupowały zapas kluczy by czitować.
@Ruler: Tak, to wina Valve bo zanizyli już i tak niską cenę ich gry.
Przypomnij sobie co się odwalało w ARMA2 i DayZ Mod jak były promocje za parę euro :). To samo co teraz w CS:GO. Ludzie nakupowali kluczy
@sal3m: Zatem mój znajomy z Niemiec by Cię pozdrowił z konta 4 miesięcznego gdzie od 4 miesięcy ma tego samego czita bez aktualizacji i hashuje sobie ( ͡°͜ʖ͡°).
@MWittmann: Nie wiem skąd ten cudzysłów, potwierdziłeś moje słowa. Cheata ma TYLKO twój kolega z Niemczech? Więc po co mu zmiana hasha kiedy valve nie ma możliwości uzyskania kodu źródłowego?
@sal3m: Weźże nie próbuj błysnąć bo śmieszy mnie wśród niektórych polaczków kreowanie się na eksperta za wszelką cenę. Poklasku nie zdobędziesz tutaj ( ͡°͜ʖ͡°).
@MWittmann: Sam pisałem sporo haxów do różnych gier, ale na miłość papieża dlaczego w pierwszym poscie piszesz że "napisany przeze mnie" kiedy ty pojęcia o bezpieczeństwie nie masz a to kwestia kluczowa przy cheatach. Faktycznie nienawidze dyskutować z rodakami m.in właśnie z powodu takiego mitomaństwa i nieudolnego spryciarstwa. Przeklejenie kodu to nie pisanie.
#csgo
@Ruler: kisnę po prostu.. głupim to się jest jeśli się żyje grą, weź chłopie ochłoń, wyjdź na zenątrz itp. Skinami karmisz rodzinę?
A Ty się odczep ode Mnie , ja Ci nie wyjeżdżam że jesteś idiotą lub z czymś podobnym
@RudyLis: Ja sam przestałem grać w CS:GO przez cziterów co nie potrafili przegrać z lepszą ekipą i odpalali pod koniec rozgrywki swoje cudowne czity by wygrać. Dla j-----j przyjemności wygranej czitowali..
Mają przesrane w grze, a nie w życiu, tak jak napisałem, więc o co chodzi? Mają przesrane, bo mają, a co innego, jeśli nie mają cheatów odpalonych jak oni? Nie rozumiem też twojego wjazdu jakoby ktoś by miał być nolifem od razu, bo się denerwuje jak ktoś oszukuje. Może masz inne określenie na to?
Kupiłeś grę z rozgrywką multiplayer, wchodzisz do niej, a
@Ruler: Tak, to wina Valve bo zanizyli już i tak niską cenę ich gry.
Przypomnij sobie co się odwalało w ARMA2 i DayZ Mod jak były promocje za parę euro :). To samo co teraz w CS:GO. Ludzie nakupowali kluczy
Te pościgi te wybuchy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejny domorosły "ekspert Wyczopu".
Kończę dyskusję z Tobą bo jest bez sensu.
@sal3m: Heheszki.
EOT.