Wpis z mikrobloga

Widzę, że wallhack dla cs:go napisany przeze mnie rozchodzi się wśród graczy jak ciepłe bułeczki ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#csgo
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ruler: Nie używam tego w CS:GO ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nawet w jednym wpisie pisałem, że olewam CS:GO bo widzę wzrost ilości WH po zimowej promocji steam. Wyczopy się śmiały, że nie ma czitów. No to, postanowiłem napisać i udostępnić graczom zainteresowanym na paru forach.

Z tym odpalaniem to sam byłem tego ofiarą stąd zakończyłem przygodę z CS:Go i napisałem wh na zakończenie owej przygody. NIech
  • Odpowiedz
@bbackbone: Zgadzam się z Tobą w pełni. Stąd sam wykasowałem CS:Go i żałuję, że nie można sobie gier z biblioteki wyrzucić do kosza ( ͡° ͜ʖ ͡°). CS GO tak jak CS 1.6 i CS:S będzie z------e czitami.

Tutaj od razu mówię, że poza moim, x22cheats oraz darmówkami z paru forów przybędzie jszcze więcej. Kilku znanych koderów czitów wynalazło kolejne luki w gównianym CS:GO.
  • Odpowiedz
@MWittmann: wiedzialem ze cos jest nie tak dzis mnie koles miazdzyl doslownie z nova ;p Ja nikogo nie oceniam, nie zależy mi tak bardzo na jakimś głupim rankingu i na tym żeby błyszczeć, mam cs:go pół roku a rozegrałem może z 5 meczy turniejowych ;p wchodzę raz na jakiś czas na dethmatch ;p
  • Odpowiedz
@MWittmann: Ale mnie to j---e czy to używasz czy nie. Chwalisz się napisaniem programu, który niszczy grę pod każdym możliwym względem i jesteś z tego dumny. Masz p----------e wartości człowieku.
Żeby cieszyć się z tego, że uczciwi gracze mają przez takich jak ty przesrane w grze to naprawdę trzeba mieć nasrane. Zamiast nazywać CS GO gównem, bo ma lukę to mógłbyś ową lukę programową zgłosić, ale to zbyt uczciwe prawda?
  • Odpowiedz
uczciwi gracze mają przez takich jak ty przesrane w grze

@Ruler: nie popieram cheatów a nawet ich nie nawidze, ale jak mają przesrane że przegrają mecz? to dla nich koniec świata i trzeba się wieszać?
  • Odpowiedz
@SenJestDlaSlabych: Jesteś głupi czy udajesz? Przyjemność z gry nie polega na tym, by ciągle dostawać w dupę. Nigdy nie chciałeś czegoś przejść lub coś osiągnąć w grze, że jakieś dyrdymały o wieszaniu wypisujesz?
Nie wiem jak ty, ale mnie osobiście nie kręci jak 10 latek z gilami i szklanymi oczami zaczyna cheatować, bo mu skopałem tyłek.
  • Odpowiedz
@Whaler: Dłużej w tym siedzę i tego czita nie wykryje VAC jeśli uzytkownik stosuje się do mej instrukcji by przed każdym odpaleniem zmieniać hash,szyfr i nazwę.

Jedynie go złapie Overwatch w przypadku gdy będize JAWNIE czitować, a jak będzie tak się kryć, że nie będzie przesadzać z "skillem wh", to nie złapią go.
  • Odpowiedz
@MWittmann: no niestety ale taka prawda. CS:GO przez to że ma hype to będzie do niego coraz to więcej czitów, których będą używać osoby po tym "wybuchu" popularności CSa. Co to dla nich, kupią nowe konto.
Naprawdę, aż mam ochotę przestać w to grać.
  • Odpowiedz
@SenJestDlaSlabych: @Whaler: @Ruler:

Ten spasiony Gabe zarabia mnóstwo forsy z kluczy CS:GO oraz kluczy do skrzynek, prowizji od skinów więc ma w dupie wykładanie grubej forsy na poprawienie VAC by był naprawdę antyczitem, a nie gównem prymitywnym udającym antyczit.

Poza tym to też mu się nie kalkuluje, a wiecie czemu? Bo wtedy nie będzie miał takiego hajsu z nowych sprzedanych kluczy CS:GO dla cziterów co dostali
  • Odpowiedz
@RudyLis: To jest też wina Valve i Gabe. Od dnia premiery nie załatali kilku poważnych luk, które pozwalają czitom wyciągać informacje do czitów.

VAC też jest prymitywny i nie kwapią się go ulepszać.
  • Odpowiedz