Aktywne Wpisy

altknight1337 +754
KO, Lewica, Razem z Zandbergiem głosują z deweloperami, a jak Ci się wyborco nie podoba to dostaniesz bloka XD.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: GwuJIR5XcAACOM5
Pobierz
bidzej +39
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz

#csgo
Z tym odpalaniem to sam byłem tego ofiarą stąd zakończyłem przygodę z CS:Go i napisałem wh na zakończenie owej przygody. NIech
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj od razu mówię, że poza moim, x22cheats oraz darmówkami z paru forów przybędzie jszcze więcej. Kilku znanych koderów czitów wynalazło kolejne luki w gównianym CS:GO.
Żeby cieszyć się z tego, że uczciwi gracze mają przez takich jak ty przesrane w grze to naprawdę trzeba mieć nasrane. Zamiast nazywać CS GO gównem, bo ma lukę to mógłbyś ową lukę programową zgłosić, ale to zbyt uczciwe prawda?
@Ruler: nie popieram cheatów a nawet ich nie nawidze, ale jak mają przesrane że przegrają mecz? to dla nich koniec świata i trzeba się wieszać?
Nie wiem jak ty, ale mnie osobiście nie kręci jak 10 latek z gilami i szklanymi oczami zaczyna cheatować, bo mu skopałem tyłek.
Jedynie go złapie Overwatch w przypadku gdy będize JAWNIE czitować, a jak będzie tak się kryć, że nie będzie przesadzać z "skillem wh", to nie złapią go.
Naprawdę, aż mam ochotę przestać w to grać.
Ten spasiony Gabe zarabia mnóstwo forsy z kluczy CS:GO oraz kluczy do skrzynek, prowizji od skinów więc ma w dupie wykładanie grubej forsy na poprawienie VAC by był naprawdę antyczitem, a nie gównem prymitywnym udającym antyczit.
Poza tym to też mu się nie kalkuluje, a wiecie czemu? Bo wtedy nie będzie miał takiego hajsu z nowych sprzedanych kluczy CS:GO dla cziterów co dostali
VAC też jest prymitywny i nie kwapią się go ulepszać.