@Jubei: no właśnie nie, na poprzednim telefonie nie mogłem pobrać (Rockstar nie zaptaszył że jest dostępne, mimo że jak oglądałem filmiki z telefonów po modyfikacji build.prop, to chodziło zajebiście), na tym czekam aż stanieje, bo #cebulamotzno ale znalazłem filmik w sieci, odpalonego na max ustawieniach na wersji Octa (Exynos) ( ͡°͜ʖ͡°)
@JanuszProgramowania: no to fakt, na sd805 ta gra na max chodzi zdecydowanie źle. Zastanawia mnie tylko, czy to jakość tego filmu, czy faktycznie efekty wyglądają sporo lepiej na sd. Podczas jazdy ledwo widać np. odbicia na karoserii aut i te drzewa i samochody pojawiające się z nikąd. U mnie szarpie, ale tych objawów nie ma, a przynajmniej nie jest to aż tak oczywiste.
Na szczęście wystarczy wyłączyć odbicia i wszystko
@Jubei: ja czekam z niecierpliwością od początku grudnia, myślałem że na święta zrobią promocję, a tu nic :( z resztą, teraz i tak trzepię w Simcity, więc nie miałbym czasu na GTA SA ( ͡°͜ʖ͡°)
@JanuszProgramowania: i jakie to simcity? Ponoć kiszka i mało wspólnego z "dużą" wersją? Ja się zagrywam w heroes 3 i baldur's gate 2, note 4 to zajebisty sprzęt.. (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Jubei: w dużą nie grałem, bo cierpię na Linuxa, a na konsolę nie wyszło niestety, także dla mnie to jest w sumie pierwsze SimCity, ale mam wrażenie że te uproszczenia wcale nie wpływają negatywnie na rozgrywkę, wręcz przeciwnie, gra się w miarę przyjemnie i nie wymaga to specjalnego kombinowania ( ͡°͜ʖ͡°)
@JanuszProgramowania: tak w ogóle to ja już wszedłem w erę post pc. Odkąd mam notesa, to lapka odpalam tylko jak robię faktury i rozliczenia. Reszta to notes, nexus 7 i chromecast - zabójcze combo. xD
@Jubei: ja w sumie jako pierwszego smartfona kupiłem Note 2 (bo w moim odczuciu to był pierwszy prawdziwy SMARTfon jakiego widziałem), poużywałem 2 lata, i postanowiłem skusić się na upgrade do Note 4, a jeszcze trafiła mi się okazja, nówka z play z fakturą VAT za 2300, na początku grudnia, kiedy ceny N910C oscylowały jeszcze 2500-2600 ( ͡°͜ʖ͡°) ale mam to samo, do tego
mam pytanko, masz gta sa zainstalowane?
Na szczęście wystarczy wyłączyć odbicia i wszystko
Ja się zagrywam w heroes 3 i baldur's gate 2, note 4 to zajebisty sprzęt.. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_iaRUTcvYagsKmesU4WzFJ4Ybp5SFTeok.jpg
Pobierzźródło: comment_QPxHJeCk4YsgiwaypUvL1gWChFoVmKE9.jpg
Pobierz