Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +3
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +965
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek

Oni tam chyba nawet nie oglądają tych sytuacji i kary wlepiają losowo.
#premierleague #arsenal
Tak, kiedy pilka jest już na aucie a zawodnik rywala jest w powietrzu. Klasyka.
@cesar90:
Nie losowo.
return false If(Arsenal)
Tak, atak na piłkarza bez najmniejszego zamysłu walki o piłkę. Czyste zagranie.
Trzy miesiące w szpitalu. Rzeczywiście #!$%@? nic.
Oczywiście, że podczas upadku. Upadku spowodowanego agresywnym wejściem zawodnika nawet niezainteresowanego piłką. Nie było w tym nic dynamicznego, czysta i niesportowa agresja.
Czerwoną kartkę można dostać nawet nie dotykając zawodnika, więc to, że dopiero ziemia uszkodziła Debuchego nie ma żadnego znaczenia.
Pokaż filmik z jednym takim zagraniem z ostatniej kolejki. Ale takim, gdzie zawodnik atakuje drugiego w powietrzu, jest niezainteresowany piłką i nie wylatuje z boiska.
Racja. Atak na zawodnika, kiedy piłka jest już na aucie i się o nią nawet nie walczy wcale nie zasługuje nawet na żółtą kartkę. To zagranie było zarówno niesportowe, jak i bardzo niebezpieczne. Co udowodniła kontuzja.
@Stunek:
To trzeba było nie podnosić tego argumentu. Oglądam ligę angielską i nie zgodzę się z tą tezą, więc liczę na jakiś dowód empiryczny.
Jestem, nigdy tego nie zaprzeczałem. Ale nawet jakby to był faul na Nasrim bym pisał o samo. Żółta kartka minimum. Czerwone nie za takie zagrania były.
Czyli ostra gra, nawet nie faul, czy faul, ale nie na interwencję FA?