Dzisiaj wypada moja rocznica na wypoku. Nołnejmem byłem, jestem i pozostanę. Równo cztery lata temu o 19:00:16 się zarejestrowałem, i ten wpis również o tej godzinie dodaję - takie zboczenie po listach na nocnej, dzięki szpatsi ;)
Mimo 4 lat na karku, to tak naprawdę swoją przygodę zacząłem początkiem czerwca zeszłego roku. Wtedy też dodałem swój pierwszy g---o wpis i tak to się zaczęło. Jako nocny marek prędko okryłem co to nocna zmiana, że jedyne prawilne listy to u szpatsiego - słowem - wsiąkłem w mirko i nocną ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie wiem czy faktycznie poziom mirko spadł w ciągu tego pół roku, czy może jako newfag tego po prostu wcześniej nie zauważałem, ale generalnie to dawno bym stąd poszedł - załatwił se perma czy się skasował, ale nie mogę. Kilka osób mnie tu trzyma jednak (。◕‿‿◕。) a poza tym, co ja bym robił bez mirko? ლ(ಠ_ಠლ)
@JaTubagno: trunek zostawię na lepszą okazję (ʘ‿ʘ) A co mi ewentualnie życzyć, to dobrze wiesz ( ͡°͜ʖ͡°) @zle_sny_rabina: \o @nint: ależ skąd, nie było to moją intencją! @pitrek136: no kurde, bieda szpatsi to dobra fucha xD
@N___________: ograniczam się do mirko, z rankingu całkiem wypadłem. Więc przyjmijmy, że wolą rankingu i moją, bordo nie zostanę ;) @nint: do czego to doszło, żeby o sobie nie można pisać czego się chce, bo można obrazić innych przez to ( ͡º͜ʖ͡º)
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Wyrobiłem gniazdo imbusowe w mega zapieczonym pedale SPD. Niestety nie ma nasadki na klucz francuski z drugiej strony. Co z takim pedałem zrobić? Wiercić?
Mimo 4 lat na karku, to tak naprawdę swoją przygodę zacząłem początkiem czerwca zeszłego roku. Wtedy też dodałem swój pierwszy g---o wpis i tak to się zaczęło. Jako nocny marek prędko okryłem co to nocna zmiana, że jedyne prawilne listy to u szpatsiego - słowem - wsiąkłem w mirko i nocną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem czy faktycznie poziom mirko spadł w ciągu tego pół roku, czy może jako newfag tego po prostu wcześniej nie zauważałem, ale generalnie to dawno bym stąd poszedł - załatwił se perma czy się skasował, ale nie mogę. Kilka osób mnie tu trzyma jednak (。◕‿‿◕。) a poza tym, co ja bym robił bez mirko? ლ(ಠ_ಠ ლ)
W tym miejscu chciałbym pozdrowić
@JaTubagno @yoreciv @zle_sny_rabina @Pyskata
#zaczepiamrozowektorezemnagadajabomnieniewidzialy
Dodatkowo muszę wymienić @nint (pamiętam, że nie uważasz mnie za nołnejma (✌ ゚ ∀ ゚)☞ ) oraz @Meara [pozdro od p------------o :D]
Oraz #nohomo dla @Czeski_Szwagier @Bartek2016 @PanKtos @KBR_
Aha, specjalnie pozdrowienia dla @PyraPrzeznaczenia, bo dzięki niej mam możliwość zobaczyć czasem stare wpisy @spatsi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pewnie o kimś zapomniałem, dlatego ogólnie pozdrowię wszystkie Prawilne Mirkówny i Mirki z #nocnazmiana - #noelo
#wykopowarocznica #wykopoweurodziny #oswiadczeniezdupy
@Lookazz: Ej no, ja Cię kojarzę.
O której otwierasz szampana? (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez autora
Na dziennej może i ciebie nie znają ale na nocnej to co innego.
Kolejnego roku prawilnych #listaobecnosci cumplu!
@zle_sny_rabina: \o
@nint: ależ skąd, nie było to moją intencją!
@pitrek136: no kurde, bieda szpatsi to dobra fucha xD
@nint: do czego to doszło, żeby o sobie nie można pisać czego się chce, bo można obrazić innych przez to ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak dla mnie, to nie jesteś nołnejmem :3
#lobuzkochanajmocniej
Ja Cię kojarzę jako "tania podróbka spatsiego co wstawia dziwny wzorek przy listach obecności" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)