Aktywne Wpisy
_e_l_o_ +57
J--------e, moja dziewczyna kupila psa calkowicie bez mojej wiedzy. Przyszla dzis z psem i mowi mi ze od dzisiaj to nasz pies. Nie przepadam za psami a szczegolnie za takimi niezapowiedzianymi... Spytalem jej kto z nim bedzie wychodzil to mi mowi ze ja rano a ona wieczorem xD No na pewno bede z---------l codziennie o 5 rano przed praca w sniegu z jej psem. Oczywiscie awantura i placz, ze jestem wobec niej
chaddeveloper +59
jakby ktoś się zastanawiał co wybrać #medycyna vs #pracait
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
ano właśnie... 3 sezon zapowiadał sie fajnie, mieli łapać potwory etc... a tu nudy i nic sie nie dzieje... główna oś intrygi to... zgniłe warzywa, WTF?
@henry-jest @makaronzjajkiem @BornToDie69
Megaa potencjał, ale faktycznie... trochę przeciągają akcje
@Kiedys_Mialem_Fejm: Ktoś ostatnio pisał że jak się ogląda całość na raz to jest spoko a jak czekasz na odcinek tydzień i 95% czasu to bezsensowne rozmowy które nic nie wnoszą to się tylko w-------z.
Ja 2 pierwsze sezony obejrzałem w przeciągu 2 tygodni i spoko mi się oglądało. 3 sezon mnie niesamowicie
Z fajnego thrillera z bacgroundem horroru zrobił się serial obyczajowy.
@pewnie-kaczka: tak na dobrą sprawę, chyba już każdy bohater w-----a xD. Cyganka, szeryf, gruba baba z tej komuny, Tabitha i jej p----------a rodzinka, chińczyk, m----n fatimy, m----n co dzierga. Chyba jedynie w tym sezonie nie w-----a Sara i piguła (bo fajna d--a z niej)