Wpis z mikrobloga

@pewnie-kaczka: nie mogę się doczekać aż w końcu uśmiercą tą postać. turbo sitcomowy typ, mieszka w tym miejscu ciul wie ile czasu i cały czas gada co by się nie wydarzyło że to nie możliwe, wszystko racjonalizuje pan turbo nie omylny alfa omega obrońca rodziny
mapache - @pewnie-kaczka: nie mogę się doczekać aż w końcu uśmiercą tą postać. turbo ...

źródło: 12345

Pobierz
  • Odpowiedz
@pewnie-kaczka: Mi się fajnie ogląda bo lubię tych bohaterów, nawet Kendall przestał mnie w------ć. Było parę śmierci, rozwinięcie motywu porwania, ciąży i ucieczki Tabithy czy Victora. Obejrzałem ostatnio 6 odcinków ciurkiem i no było fajnie dopóki nie wszedłem do internetu i dowiedziałem się, że to najgorsze g---o xDDDD
  • Odpowiedz
Obejrzałem ostatnio 6 odcinków ciurkiem i no było fajnie

@Kiedys_Mialem_Fejm: Ktoś ostatnio pisał że jak się ogląda całość na raz to jest spoko a jak czekasz na odcinek tydzień i 95% czasu to bezsensowne rozmowy które nic nie wnoszą to się tylko w-------z.

Ja 2 pierwsze sezony obejrzałem w przeciągu 2 tygodni i spoko mi się oglądało. 3 sezon mnie niesamowicie
  • Odpowiedz
@mapache: Nie to mnie w nim wkurza. Żyje w horrorze, a chce żyć jak normalna rodzina. Nie zważając, że w każdej chwili coś ich może zabić. Do tego stopuje żonę, która próbuje ich stąd wydostać. To tak jakby typ na tratwie po środku oceanu mówił żeby nie wiosłować, bo jakoś to będzie. Ważne że są razem.
  • Odpowiedz
w-----a na równi z fatimą xd

@pewnie-kaczka: tak na dobrą sprawę, chyba już każdy bohater w-----a xD. Cyganka, szeryf, gruba baba z tej komuny, Tabitha i jej p----------a rodzinka, chińczyk, m----n fatimy, m----n co dzierga. Chyba jedynie w tym sezonie nie w-----a Sara i piguła (bo fajna d--a z niej)
  • Odpowiedz