Aktywne Wpisy
ciemny_kolor +185
Czemu ludzie, głównie kobiety, mają taką niepohamowaną wolę ględzenia o byle czym, byle by ględzić? Chcesz w spokoju popracować, to nie, musi mielić ozorem. Nawet opowie o każdym źdźble trawy jakie mijała w drodze do pracy, bo nie wysiedzi 5 minut bez gadania. I to pomimo zwracania uwagi że musisz się skupić, to nadal mieli ozorem.
#pracbaza #zalesie
#pracbaza #zalesie
OBAFGKM +368
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, której premiera miała miejsce 2 tygodnie temu. Zrozumieć Ramen to takie kompendium o ramenie przeznaczone dla każdego. Książka jest ładnie wydana i ma ponad 120 zdjęć więc na pewno spodoba się wszystkim fanom ramenu, kuchni japońskiej, Japonii oraz tym, którzy lubią książki kucharskie i gotowanie.
Książkę można zamówić na na Allegro oraz na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis treści.
Ostatnie 2 tygodnie były dla mnie tak intensywne, że mam wrażenie jakby to były 2 miesiące. Bardzo cieszy mnie, że książka podoba się osobom do których dociera! W miniony weekend byłem z książką na konwencie Tsuru w #rybnik, a w tym tygodniu będę na Targach Azjatyckich w #kielce. Na obu imprezach miałem okazję (tzn w Kielcach dopiero będę miał) poopowiadać trochę o #japonia. O Japonii będę też opowiadał 30 listopada o godzinie 17:00 w Centrum Popkultury Yatta.pl w Warszawie (ul. Hoża 19). Jeśli ktoś ma ochotę wpaść, będzie fajnie i dość kameralnie!
To już chyba trzecie rozdajo mojej ksiażki. Mam nadzieję, że zwycięzcy poprzednich ich nie sprzedali mimo iż dostali egzemplarze, które nie zostały przeze mnie przecięte.
#rozdajo #ramen #kuchniamg78 #japonia
Wygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 20 listopada 2024 - 09:00
Liczba zwycięzców: 1
Najtrudniejszy element ramenu to makaron, reszta luzik dasz radę :)
Komentarz usunięty przez autora
@svatco: Kupujesz Vegetę (tą przyprawę) zalewasz wrzątkiem, gotujesz jeszcze z 15 min (możesz dodać jakąś kostkę rosołową, ja np lubię do rosołu dorzucić taką ,,na wędzonym boczku") i wystarczy ugotować makaron.
PS. Rosół z ryżem jedzą tylko podludzie ( ͡º ͜ʖ͡º)