Wpis z mikrobloga

@Psychopathy_Red: ja ostatnio stwierdziłam, że ciąża to jakaś zaraźliwa chyba jest. wszystkie moje koleżanki albo urodziły albo zaraz urodzą, ja nie wiem. byleby mnie to nie spotkało ;o
  • Odpowiedz
@owcaa: Mnie najbardziej śmieszy to, że większość z młodych mam to raczej niezbyt urodziwe dziewczyny, które wcześniej nie miały żadnego powodzenia u chłopaków. Ot, znalazły jakiegoś Sebę, popuściły mu szpary i niespodzianka w drodze xD Z kolei nawet te dziewczyny, do których zawsze stała kolejka samców alfa, póki co nie obnoszą się z brzuszkami, nawet te puste.
  • Odpowiedz
@domino01: myślisz, że jak Ty się nie ruchasz to inni też nie? ;)
@Psychopathy_Red: no może nie zawsze :D
@sugas: no, moje koleżanki to nawet w wieku 16, 17 rodziły. ale teraz też właśnie, lvl 20, 21 :D a starsze koleżanki jakoś nie mają dzieci jeszcze XD
  • Odpowiedz
@owcaa: @sugas: bo wiecie... dla sporej grupy to jest nie tyle cel, co szczyt możliwości - użyczyć szpary a potem byc w centrum uwagi bo sie ma dziecko.. niestety..
  • Odpowiedz
@owcaa: nastoletnie ciąże też się zdarzały ale teraz ludzie to w większości planują o.O Mam znajomą, lvl 18,5 ślub(po 2 latach zaręczyn prawie), po ślubie zaraz ciąża i teraz ledwo ma lvl20 i półroczną córke, męża i wszystko. Druga koleżanka z klasy też już półtora roku po ślubie, ślub też w wieku 18 lat. Co się dzieje to ja nie wiem.
@M4ks: No w sumie. I potem piszą
  • Odpowiedz
@M4ks: może nie o centrum uwagi chodzi, ale ostatnio stwierdziłam, że kumpela chciała po prostu ziomka na dziecko złapać :D ale ziomeczek też głupi trochę. ruchaj się ponad pół roku bez żadnego zabezpieczenie - zdziw się, że jesteś w ciąży XD
  • Odpowiedz
No w sumie. I potem piszą na grupach rodzicielskich co robić jak mają zauroczone dziecko :D

@sugas: no, to troche jak z nałogiem - nie masz co robić, więc pijesz i nagle odnajdujesz sens - musisz się napić, tutaj podobnie - masz dziecko i musisz odczyniać uroki, taka rola rodzica

@owcaa: każdy ma tam jakieś swoje cele - ale u różowych atencja musi się zgadzać ( ͡°
  • Odpowiedz
@M4ks: też znam, wpadli, ale nie robią z tego jakiegoś wielkiego niewiadomoczego :D są szczęśliwi i fajnie się opiekują dzieciaczkiem. ale niestety mało takich par znam. :( nie mam nic do tego, żeby mieć dziecko w tym wieku. ale trzeba jednak trochę dorosnąć a nie, że te pary nadal są dziećmi po prostu
  • Odpowiedz
@sugas: Co jest dziwnego w ślubie / zaręczynach mając > 20 lat? Niektórzy odkładają założenie rodziny bo praca, ale nie każdemu ten model odpowiada. Zwłaszcza że po 30 dużo łatwiej o komplikacje.
  • Odpowiedz
@RottenKitten: Nic nie jest dziwnego ale ja cały czas mam wrażenie, że straszna ze mnie gówniara i się dziwie ludziom, którzy w moim wieku są już małżeństwem bo ja mam cały czas myślenie o sobie jak w liceum ;p
  • Odpowiedz
@sugas: Stare chińskie przysłowie mówi: "Nie mierz innych swoją miarą" :) Ludzie są różni. To, że Ty uważasz czasem siebie za gówniarę, nie znaczy że inni w tym wieku nie mogą podjąć odpowiedzialnych decyzji. To ich sprawa, zwłaszcza że są pełnoletni.
  • Odpowiedz