Wpis z mikrobloga

@Gynvael: W ogóle nie mam pojęcia jak przeoczyłem fakt, że masz tu konto! Mega wielkie podziękowania za bloga, którego tworzysz i pełen podziw dla pracy, którą robisz. Jedyne nad czym ubolewam to fakt, że bloga prowadzisz nieregularnie i nie wiem kiedy mam się nastawiać na nowe posty.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ciesze się, że się blog/etc podoba ;)
Może kiedyś uda się regularniej postować, ale póki co sam widzisz jak jest. RSS zawsze spoko :)
  • Odpowiedz
@Gynvael: Uratował mi nie jedną godzinę, gdy nie było co robić ; D Swoją drogą - prawie 8 lat na wypoku i nie zawołać przy odpowiedzi ; D

Mocno podziwiam Twoje zdolności programowania, przy moich jawię się jak 6 latek na plaży obok ludzi, którzy budują zamki ; D
  • Odpowiedz
@Sarpens
Haha daj spokój, czym dalej w las tym człowiek czuje się głupszy. Główna różnica w moim programowaniu teraz a kiedyś polega na tym, że teraz dokumentacje języka mam otwartą praktycznie cały czas (i cały czas znajduje tam nowe rzeczy), a kiedyś otwierałem tylko jak czegoś nie wiedziałem ;D

@kradzionyLogin
Tak - jak wspominałem na AMA, jak tylko skończę projekt, który mam obecnie na tapecie (książkę), to wracam do yt.
  • Odpowiedz