Wpis z mikrobloga

#gry #enemyterritory #wolfet #wolfensteinenemyterritory #kiciochpyta

Po dość długiej, pięcioletniej przerwie, naszły mnie feelsy i postanowiłem wrócić do ET. Wszystko fajnie, pięknie, ale na (jedynym słusznym) modzie NoQuarter nikt nie gra. Wszystkie serwery zawalone botami, a jak masz szczęście, to trafisz na taki gdzie grają maks 2 osoby. Pamiętam, że tam serwery pękały w szwach jeszcze tych parę lat temu. Aż taki exodus nastąpił czy ja po prostu nie potrafię szukać? Jeżeli to drugie, to dajcie mi namiary na jakieś serwery NQ, gdzie ktoś jeszcze gra. Nawet jeśli na NQ już jest bieda, to dajcie chociaż namiary na jakieś niezmodowane serwery z jakimiś żywymi ludźmi :)

PS: Pamiętam jak grałem jeszcze, to był taki serwer jak "Polska Mordownia". Świetny serwer, fajni ludzie i praktycznie 24h wszystkie sloty zajęte. Ach... piękne czasy! Niestety teraz widzę, że wszelki ślad po mordowni zaginął. Jeszcze kilka miesięcy temu sprawdzałem z ciekawości i mieli forum, stronkę o ET itd., a teraz ani w grze, ani w internecie nie ma śladu. Ktoś coś wie na ten temat?
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hesar: @xvlk: @Just2b3:

Smutłem w tym momencie bardzo. Toż to przecież jest jedna z najlepszych gier w jakie w życiu grałem, a już na pewno najlepszy sieciowy shooter. Jakiego tam trzeba było mieć skilla, prędkość akcji jak w quake, zajebista złożoność rozgrywki, różnorodność klas, mnogość działań i masa modyfikacji... Ludzie są głupi, nie wiedzą co tracą. A tak chciałem sobie pograć, eeech. (
  • Odpowiedz