Wpis z mikrobloga

Jak już wcześniej pisałem założyłem sobie nowe konto i aktualnie doszedłem do KV-85. Generalnie to chciałem sprawdzić jak wygląda ta linia po zmianach. Poniżej dwa asy (jakoś mało expa wymagały( ͡° ͜ʖ ͡°), padły w dwóch kolejnych bitwach i na stockowym dziale 85mm (chociaż na wyższych tierach już tak kolorowo z tym działem nie było).
Z działem 100 mm zagrałem tylko dwie bitwy na razie, ale widzę, że siemka dalej jest bardzo mocna. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że Kv-85 > Kv Siemka

#wot
cesar90 - Jak już wcześniej pisałem założyłem sobie nowe konto i aktualnie doszedłem ...

źródło: comment_baUlhoujCGw2RWJCwE7a1E7IXdAOvQ4Z.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pertaseth: Czemu nie, na pewno będziesz miał łatwiej bo już znasz grę. No i na początku wszystkie załogi w czołgach z I tieru mają już 100% podstawowej umiejętności. Do tego możesz sobie łatwo kod zaproszeniowy dostać, i start będzie jeszcze łatwiejszy.

• Odpowiedz
@cesar90: Mam konto, które dawno temu założyłem, 28 bitew. Wiem jak wciąga, miałem klan. Sprzedałem je bo pochłaniało 70% dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko że już nie dostanę tych unikalnych czołgów premium, które rozdawali :(

@epic_meshuggah: Próbowałem raz tam bitwę czołgiem zacząć, to czekałem na MM 5 minut.
  • Odpowiedz