Wpis z mikrobloga

Jak być #wygryw na koniec 2014 roku? Założ #tinder dla 'zabawy' po tygodniu zastanawiania się, bo znajomy poznał wartościową osobę na tym portalu - cuda się zdarzają. Ustaw zasięg 160 km i przewijaj fotki przez dwa dni, zagadaj do utworzonej dla ciebie pary - nie używaj tekst "Cześć, wyjdziesz za mnie", bo stał się nudny i popularny.
Spędź tydzień na rozmowie z #rozowypasek po czym umów się na spotkanie już w nowym roku. Jedź 150 km do niej zastanawiając się jak wyjdzie spotkanie w rzeczywistości, przesiedź u niej 8 godzin i wróć do domu po czym spędź z nią kolejne 6 godzin na #nocnazmiana przy rozmowie.
Szczęście nadchodzi ze wszystkich stron, bo okazuje się, że rozumiecie się praktycznie bez słów.
Co dalej? 2015 zapowiada się jako zajebisty rok, a przecież oprócz relacji damsko-męskich w końcu mam operacje za sobą i mogę spokojnie uprawiać sport dla przyjemności. #wygryw mocno. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 21
@seth_pl: #wygryw przede wszystkim dlatego, że już w tym momencie przy jej pomocy rozwiązałem swoje dwie blokady. Operację na zwyrodnienie biodra typu CAM oraz tą ostatnią, czyli usuwanie zwapnień kostnych powstałych po poprzedniej.