Wpis z mikrobloga

Mirki, mam dziś urodziny - jestem tak zajebisty, że nawet @wykop mi strzelił tort na belce... tylko trochę się jebnął w liczbach.

Zbliża się koniec roku wiec jak każdy przegryw mam jakieś tam przemyślenia, szczególnie widząc ilość osób jaka mnie zczarnolistowała widzę że trzeba coś zmienić xD

Otóż od kiedy kupiłem #ps4 a było to z pół roku temu moje #ps3 zbiera kurz.

Dlatego na nowy rok pośród osób które mnie obserwują i zaplusują ten wpis (bo kto inny jak nie obserwujacy doceniają wklad w smieszkowanie)wylosuje kogoś kto dostanie moje ps3.

W skład prezentu wchodzi

ps3

1TB gier

jak komuś będzie mało to dorzucę swoje konto z plusa

kilka gier na plytach

paleczki do mova

gitara do guitar hero

2 pady

Więc ktoś dostanie prezent noworoczny, ja dostane troche atencji w urodziny i wszyscy będą zadowoleni.

Losowanie gdy uzbiera się 27 plusów czyli tyle ile lvli wbiłem.

#rozdajo #zadarmo #konkurs #konsole #ps3 #ps4 #pcmasterrace #urodziny #p-----------e
PanKara - Mirki, mam dziś urodziny - jestem tak zajebisty, że nawet @wykop mi strzeli...

źródło: comment_9YzmDQc0EI5mOrEYz69eSntbA8pCiYcd.jpg

Pobierz
  • 230
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Sławne osoby urodzone 28.12: cesarz Japonii Rokujō (1164), prezydent USA Woodrow Wilson (1856), niemiecki reżyser filmowy Friedrich Wilhelm Murnau (1888), polski aktor Eugeniusz Bodo (1899), król Nepalu Birendra Bir Bikram Shah Dev (1945), amerykański aktor Denzel Washington (1954), fiński informatyk i twórca systemu Linux Linus Torvalds (1969).
  • Odpowiedz