Wpis z mikrobloga

#pc #serwispc #cokupic #kiciochpyta Jako że mój komputer ma już trochę latek (kupiony w 2007 athlon 4400+ i 2gb ramu) szukam czegoś nowego, czyli płyta+procek+ramy bo grafikę mam (GT220, starczy mi, nie potrzebuje wysokich detali tylko płynności programow, gry) tak żeby było na dłużej, tak do 800 zł chociaż wiadomo im mniej tym lepiej. Więc takie pytanie, opłaca się takie coś: http://allegro.pl/phenom-965-4x3-4-asrock-970-pro3-s3-u3-8gb-1600-i2975698298.html#delivery ?
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@steemm: Na niskich detalach dlaczego nie? Nie jestem jakimś sprzętowym onanistą że jak cienie nie są ULTRATURBOHIGH to nawet nie odpalam. Gram na niej we wszystkie najnowsze gierki (oprócz LA noire, ale to chyba przez procek) i grało się elegancko, na low bo na low ale grafika to sprawa drugorzędna.

@WasilliZajcew: Ostatni tak kupiłem i zero problemów.

@ufos: No właśnie też wydaje mi się drogo, dlatego
  • Odpowiedz
@steemm: mi zarzucasz bycie gimbusem a sam rzuciłeś filmik z kwejka, bo ktoś napisał, że słaba karta starczy mu do gier, co uważałeś za stosowne wyśmiać. Także to raczej ty jesteś tym w koszulce z CS.
  • Odpowiedz
@ufos: Problem taki, że do tej płyty głownej ramu nie opłaca mi się dokupywać, a po uruchomieniu kompa, przeglądarki i odpaleniu muzyki już gdzieś 1,4gb z 2 zajęte. A jak kupić, to wolałbym już na dłużej.

@steemm: Akurat w wiedźmina 2 nie grałem :) Ale assasiny, batmany, śmigają chociaż to pierwsze cieło się przez małą ilość ramu momentami. Zakup tej karty był dobry, nie żałuje ani grosza :)
  • Odpowiedz
@steemm: tylko, że on nie napisał, że tak jest najlepiej, tylko że jemu starczy - jest się z czego śmiać? Wklejać jemu film, a mi obrazek (to dopiero wysoki poziom dyskusji, kontrastujący z używaniem słowa gimbus).
  • Odpowiedz