Mirki, jaki p------y sen miałem to ja nawet nie. Zacznę od tego, że od kilku miesięcy z pasją i oddaniem młócimy z cumplem w world of tanks. Nawet nie wiedziałem, że ta gra może mieć wpływ na sferę snów, ale do rzeczy. Wracamy z #studbaza Citroenem Berlingo(nie kupuj Citroena, po miesiącu zepsuło się radio) rzeczonego cumpla, zjeżdżamy z autostrady i widzimy IS-3 stojącego na zjeździe. Mówię do cumpla, że nie przebije. On na to coś w stylu "Ja nie przebiję?" i wpierdzielił się tym Berlingo w tył tego IS'a. IS-3 zaczął obracać w naszym kierunku wieżę, a cumpel jak to ma w zwyczaju kiedy przegrywa, wydał z siebie ciężki do opisania okrzyk rozpaczy. Nagle łubu dum, a ja obudziłem się zlany potem i z walącym serduchem.
@sebastian-koziel: ja kiedyś po dłuższym graniu w wot, wsiadłem do fury i chciałem z-----ć w auto które przede mną zmieniało pas, bo uznałem, że się wpycha a mam przecież pancerz, więc nic mi sie nie stanie xD
Powiedzcie mi jaki jest sens emigrowania z Polski w dzisiejszych czasach ? Przecież na zachodzie już wcale nie jest lepiej chyba, że się jest jakimś specjalistą…
#sen #wot #znaczeniesnu #coolstory #truestory
Gdybyś napisał "wieżę", to może bym i zaplusował.