Aktywne Wpisy
sub +570
#rozdajo gry o piciu eliksirów!
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za
InnyWymiar90 +202
Wracam z #banicja
Jak ten czas szybko leci, wczoraj dali mi bana a dzisiaj już 13 października
Witam bo dwutygodniowym banie xd
#moderacjaconten
Jak ten czas szybko leci, wczoraj dali mi bana a dzisiaj już 13 października
Witam bo dwutygodniowym banie xd
#moderacjaconten
( http://www.wykop.pl/wpis/10689572 )
Że aż chciałem sobie przypomnieć jeszcze jakieś śmieszne historie z mojego życia i stwierdzam że z w-----------m dziwnych rzeczy to ja mam jakieś chyba k---a problemy a raczej problemem jest ich brak xD
Była jesień i zbierałem kasztany dla dziewczyny, bo tak ich nienawidziła, a ja jej wszędzie jej je wkładałem (hehehe wkładałem xDD #gimbohumor motzno), do kieszeni piórnika plecaka butów, wszędzie. No to siedzę sobie na lekcji (matmie konkretnie), nudzę się więc biorę kasztana z kieszeni (zawsze pod ręką, żeby go wrzucić gdzieś #rozowypasek) i zaczynam go obracać w palcach. Zaczynam się zastanawiać jak takiemu kasztanowi jest trudno się przebić przez tą skorupke i tak zadałem sobie pytanie co kasztan ma w środku? No to wyjmuję nóż Glocka (proszę nie pytać) i zaczynam go obierać. Obrałem go i podziwiałem owoc kasztana, skorupkę w-------m na śmietnik. Nagle mój kolega z ławki zaczyna się patrzeć co ja tam mam ciekawego i widzi obrany kasztan i się pyta co to no to ja na to że to obrany kasztan no to on ej a będziesz go jat? XD no to ja bez słowa wziąłem tego kasztana do ust i przegryzłem i zacząłem go żuć na to mój kolega AHAHAHAHIHUHIHOHOHONIECHNIOCHXDDDDDDDDDD. Nawet przekładając na wykopowy język to on nie skisnął, on k---a przekisnął. cała klasa się patrzy na tego debila, nauczyciel też a on ryje jape tak dwie minuty nie może (na szczęście) nic powiedzieć, wreszcie powiedział 'pszepana mogie iść do łazienki?' 'możesz ' wszyscy odprowadzają go wzrokiem tylko ja pisze do niego SMSa' ej ale nie mów nikomu dobra? ' on odpisał po minucie' dobra ', kamuflaż normalnego człowieka zachowany xD wraca po minucie po prostu siada i każdy o nim zapomina, na przerwie zaczynają temat co się stało a on odp że pokazałem mu fajną stronkę ze śmiesznymi obrazkami aka wypok.pl xD i teraz kilka osób z mojej klasy ma tu konto xD
#socjopata #coolstory #heheszki #humor #truestory #moje #pasta
ta moderacja to w c--j szybka