Wpis z mikrobloga

@sebobik: Takie etui w przypadku Samsungów/LG pozwala na odebranie połączenia przez szybkę w etui. Nie trzeba go otwierać, by odebrać i prowadzić rozmowę.
  • Odpowiedz
Ja osobiście mam "portfel" - etui bez szybki. Na pewno ergonomia korzystania z telefonu spadła drastycznie. Dodatkowo włożone karty płatnicze mogą porysować szkło ekranu (dlatego założyłem dodatkowo szkło hartowane). Jednak nie muszę w kieszeni nosić jednocześnie telefonu i portfela (do etui można włożyć banknoty, karty, dokumenty - bilon z samochodu wyciągam jedynie na myjni). Żona natomiast ma typowe etui S-View. Korzystanie z tego jest o wiele lepsze - bez otwierania przeczytamy/wykonamy interakcję
  • Odpowiedz
  • 1
@sebobik: mam takie dla Nexusa 5.

Mi bardzo pasuje, jest cienkie, telefon sam się blokuje i odblokowuje przy otwieraniu / zamykaniu. Jak się dobrze wyczuje to można zrobić podpórkę i np oglądać film.

Na minus mojego egzemplarza, że ciężko jest go zdjąć (rogi są z twardego plastiku, który ciężko się wygina, raz nawet przypadkowo prawie zdjąłem tylną klapkę razem z etui choć w Nexusie jest niezdelmowalna)
  • Odpowiedz