Aktywne Wpisy
stanley___ +84
#takaprawda #zwiazki
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
źródło: temp_file1744801560629915873
Pobierz
frezja_w_doniczce +328
źródło: FB_IMG_1758948460596
Pobierz

Jakub Żulczyk
Ślepnąc od świateł
Nic mnie w życiu tak nie pochłonęło jak ta książka. Bohaterowie są niemal namacalni do tego stopnia że po skończeniu książki miałem wrażenie że w telefonie mam numer do Jacka, Paziny czy Stryja. Mnóstwo prawd o ludziach i tym co ich otacza, o życiu. Czyta się masakrycznie szybko, rozdziały to dni tygodnia, fajnie poczytać jeden na dzień i zacząć w ten sam dzień. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Jak dla mnie to django/django.
Pierwszy raz czytając książkę odczułem fizyczną reakcję mojego ciała na to co dzieje się w książce. To adrenalina, strach, serce przyspieszyło a nogi stały się prawie miękkie
Jeśli ktoś też przeczytał to zapraszam do dyskusji :)
Po za tym: czy kupię gdzieś nieużywaną książkę "Lot nad kukułczym gniazdem" ?
#bookmeter
źródło: comment_XSeCwmbTlrjstTtgPS9V4B0L7dNCtov7.jpg
Pobierz@DamianUKF: w każdej większej księgarni, żaden to biały kruk :P
Ostatnio chcąc kupić w empiku książkę Żulczyka zrezygnowałem i zamówiłem z neta bo ta na półce była dosłownie u---------a smarem