Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +59
W ogóle dzwoniłam pierwszy raz w życiu na 112 wczoraj i jestem dalej roztrzęsiona
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis

Mrbimbek +291

#silownia
Zmień objętość, zakres powórzeń, ciężary. Rób klatkę jako pierwsze ćwiczenie. Rób (tfu) piramidę. Wyciskaj 2-3x w tygodniu. Pod koniec każdego treningu rób 5 serii po 1 powt. z 80%cm.
Opcji jest multum, coś powinno podziałać.
Wszyscy zawsze mają problem z klatą, ale zawsze jest w planie wyciskanie na ławie i jaranie się ciężarem. Czemu nikt nie ma problemów z Nogami np. ? Bo większość robi nogi po macoszemu. Mi najlepiej cyc zaczął rosnąć jak olałem w ogóle sztangę, a zacząłem robić więcej poręczy i skosu hantlami, skupiać się na technice. Ogólnie od kiedy
@callforfireee: wiesz, waga raczej idzie do góry, poza tym, tak jak pisałem, w MC i siadach są ciągle progresy, więc myślę, że to raczej kwestia