Wpis z mikrobloga

#android #bojowkawindowsphone #bojowkaandroid #windowsphone #lumia535 #l535 #motog

Lumia 535 czy Moto g? Co lepiej wybrać? Moto g w wersji bez LTE, tej tańszej - bo tylko ona mieści się w moich możliwościach finansowych. Skąd najlepiej zamawiać Moto g? Czy jednak lepiej czekać na L535?

Waham się między tymi dwoma telefonami po tym jak zalałam L520. Niby chciałabym telefon z Windowsem, jednak strasznie odstrasza mnie ppi L35. W L520 było wyższe a jednak bardzo mnie denerwowało...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Axol:

Bierz motoga,tel ma dusze. Nie jest to po prostu produkt,jest to cos wiecej... jest to to samo jak usmiech ktory wykwita przy pierwszych promieniach slonca w lato po dobrym ruchaniu noc wczesniej...
  • Odpowiedz
@WielkaPolska: przecież jest wersja z 16gb (sam taką mam i to wystarcza już na wszystko), poza tym jest wersja na karte pamieci, cena z karta pamieci nie jest chyba niewiadomo o ile wieksza bo widzialem, ze stanialy te fony
  • Odpowiedz
@Psikot: Sam napisal ze chce wziąć moto g w tańszej wersji czyli pewnie 8GB a na androidzie można juz przechowywać programy i gry w calosci na karcie pamięci? Ostatnio bawiłem się jakimś samsungiem i okazało się ze jest taka funkcja ale program nadal siedzial w pamięci telefonu.
  • Odpowiedz