Wpis z mikrobloga

@michalkosecki: Weź dopisuj jeszcze jeden śmieszkowy "myślnik" tak jak w aktualizacjach spotify na androidzie np. "ta aplikacja potrafi sterować średniej wielkości samolotem" :P.

A przeglądanie powiadomień z tagów w lewo-prawo bajka!!
  • Odpowiedz
@LubieLiscie: allright, wybacz ale nie zaglądałem w dokumentację Wykop API, faktycznie sto razy bezpieczniej przechowywać token zamiast hasła jeżeli istnieje taka możliwość :) podzielisz się informacją co to za klasa?

@magik111: @michalkosecki: też miałem crash przy starcie (L920), odinstalowałem po aktualizacji i wgrałem na nowo, po reinstalacji problem zniknął całkowicie (a przed aktualizacją wyrzucało mi przy pierwszym tapnięciu)

dobra robota panowie!!! :)
  • Odpowiedz
@LubieLiscie: Jeżeli dobrze rozumiem to klucz ten jest przechowywany w pamięci urządzenia i dostęp do niego powinna mieć tylko i wyłącznie aplikacja. Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób przechowujesz informacje o tokenie, czy jest to jakaś specjalna klasa umożliwiająca jego zapis i odczyt, może jakiś wrapper do systemowego sejfu (choć nie wiem czy WP8 ma w ogóle coś takiego jak Keychain w iOS), być może coś innego? Po prostu interesuje
  • Odpowiedz
@LubieLiscie: Nie ładuje mi się zawartość wpisów :| edit ani komentarzy. spróbuję przeinstalować apkę. edit2 przeinstalowanie pomogło. Liściu, jesteś zajebisty!
  • Odpowiedz