Wpis z mikrobloga

@Wysztiglowany: Grałem w nich na lanie i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Przede wszystkim dobrze izolują wszystkie dźwięki pochodzące z otoczenia. Porządnie wykonane z możliwością regulacji, mikrofonem też można dowolnie ruszać. Bas porządny, dobrze wszystko słychać. Tyle mogę powiedzieć po jakiejś godzinie użytkowania ;)
@Wysztiglowany: mialem kilka lat temu sluchawki z logitecha USB Headset H390 i byly swietne

btw. posiadaniu kilku sluchawek z mikrofonem moge spokojnie stwierdzic ze zestawo osobno mikrofon, osobno same sluchawki daje lepsza jakosc

czesto trudno ustawic mikrofon ze sluchawek
@Wysztiglowany: Kupiłem je ostatnio i polecam. Jak dla mnie człowieczka który grał na Esperanzach z Tesco za 20zł i przeniósł się na G230 od Logitecha jest wielka zmiana jeżeli chodzi o dźwięk. Wiadomo kupienie słuchawek nie zrobi z ciebie lepszego gracza ale będziesz więcej słyszał. A ci co mówią że słuchawki Logitecha G230 i G430 to gówno, mogą się piznąć w główkę.
@perfidnyplan: to ze nie są tak promowane jak razer czy steelseries nie znaczy że są złe. Mam od 5-6 lat myszkę Logitech G5. Chodzi jak nówka, zero przetarć, scroll chodzi perfekcyjnie, klawisze wyklikały już spokojnie setki tysięcy kliknięć i działają jak nowe i mimo że ślizgacze nie były wymieniane tyle lat wciąż ma niezły ślizg. Możnaby włożyć do pudełka i sprzedać jako nową. Nie krytykuj firmy z której produktami nie miałeś
@perfidnyplan: co ty gadasz? Pewnie nigdy w życiu nie miałeś tego sprzętu, zobaczyles gdzieś jakiś komentarz i juz hejtujesz. Obecnie mam podkładkę i myszkę a4tech x747 i jest naprawdę super.

Wiec daruj sobie takie komentarze znafco..

`