Aktywne Wpisy

stuparevic +508
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Blackhorn +241
Tak jak kiedyś Rzeczpospolitą zniszczyli janusze szlachcice co doprowadziło do rozbiorów, tak dzisiaj zniszczą ją janusze pciembiorcy co masowo sprowadzają sobie niewolników z afryki, azji i ameryki pd. żeby tylko nie musieć płacić więcej Polakowi rodakowi. Niedługo ten kraj stanie się całkowicie jałowy. Korposzczury zastąpi SI, a kolchozników ciapaci. Swojego przemysłu, know how ani skutecznych startupów nie mamy. O januszach deweloperach budujących klatki dla polaków nawet nie wspominam. A jak już będziemy

Przyjmą mnie do jakiegoś sklepu z elektroniką/sieciówki np. mediamarkt/mediaexpert/neonet?
Zadupie 25k osób mieszka
#informatyka #pieniadze #praca #pracbaza
@isolation: no ja wiem, ale chodzi mi o życiowe porady, pytam serio ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@ungaged: raczej nie, bo tam przyjmuja tylko tych, co sie kompletnie nie znaja, a pewno po technikum coskolwiek liznałeś..
@memory: no pewnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A tak serio to pewnie, że przyjmą. Zazwyczaj chcą ludzi ze średnim i doświadczeniem w handlu. Pewnie z doswiadczeniem u Ciebie lipa, ale mozesz powiedziec, ze bedziesz swietnym doradca dzieki szkole :) bo nowe technologie, kable i w ogole...
no to sie zdziwisz
W handlu, w sieciówkach to chyba realne, nie wiem jak to do konca wyglada ale oprocz podstawy jest tez zapewne premia uzalezniona od wynikow, wiec jesli jestes obrotny i nie masz problemu z nawijką to chyba całkiem realny cel. Podobnie chyba w salonach sieci komórkowych, ale nigdy w takich miejscach nie pracowalam, wiec pisze tylko to, co slyszalam od znajomych i co mi sie wydaje.