Wpis z mikrobloga

mirki, co mogę robić po Technikum Informatycznym poza byciem sławnym IT zarabiającym 15k na rękę?

Przyjmą mnie do jakiegoś sklepu z elektroniką/sieciówki np. mediamarkt/mediaexpert/neonet?

Zadupie 25k osób mieszka

#informatyka #pieniadze #praca #pracbaza
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przyjmą mnie do jakiegoś sklepu z elektroniką/sieciówki np. mediamarkt/mediaexpert/neonet?

@ungaged: raczej nie, bo tam przyjmuja tylko tych, co sie kompletnie nie znaja, a pewno po technikum coskolwiek liznałeś..
  • Odpowiedz
@ungaged: p-----l to, załóżze mną firmę! Szukam wspólnika z kapitałem i pomysłem na biznes:P

A tak serio to pewnie, że przyjmą. Zazwyczaj chcą ludzi ze średnim i doświadczeniem w handlu. Pewnie z doswiadczeniem u Ciebie lipa, ale mozesz powiedziec, ze bedziesz swietnym doradca dzieki szkole :) bo nowe technologie, kable i w ogole...
  • Odpowiedz
@paziu: nie jestem imprezowiczem, raczej domatorem. Co do dokształcania się na własną rękę, to umiem robić zwierzaki z balonów i żonglować ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@ungaged: tez bym chciała :)

W handlu, w sieciówkach to chyba realne, nie wiem jak to do konca wyglada ale oprocz podstawy jest tez zapewne premia uzalezniona od wynikow, wiec jesli jestes obrotny i nie masz problemu z nawijką to chyba całkiem realny cel. Podobnie chyba w salonach sieci komórkowych, ale nigdy w takich miejscach nie pracowalam, wiec pisze tylko to, co slyszalam od znajomych i co mi sie wydaje.
  • Odpowiedz