Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem

Soothsayer +48
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

koles tworzy filmiki w których obraza najgorzej jak sie da, jakby nie patrzec, nas, to jest, polaków.
Mimo to my to oglądamy, smiechamy motzno i K---A jeszcze piszemy mu ze ma racje.
Nie no, ja wiem, ze to jest troll i to nie sa #gorzkiezale ani #boldupy ale mimo wszystko rozkmina...
Nie chodzi o to, ze mnie nie smieszy, smieszy, tylko po prostu sobie tak teraz to rozkminilem CO mnie smieszy :p
Mimo to my to oglądamy, smiechamy motzno i K---A jeszcze piszemy mu ze ma racje.
@heheszekrpjs: przecież o to chodzi w Testo
wyśmiewa polactwo w wysublimowany sposób, a wyzwiskami w filmach dodatkowo aktywuje je w komentarzach na YT (przynajmniej za czasów świetności swoich kanałów)
Moze zle rozlozylem nacisk w swojej wypowiedzi - chodzilo glownie o to ze rozkminilem sobie co MNIE (nas) bawi. Bo bogactwo s--------y, albo niech zdycha to przeciez klasyka gatunku :D