Wpis z mikrobloga

Stoję przed dylematem: Virgin Mobile, Mobile Vikings czy może jednak pozostać w play? Ktoś coś na temat przenoszenia numeru, obsługi, problemów które się pojawiły?

#pytanie #kiciochpyta
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pp14sr: Po co chcesz się przenosić do atention mobile albo noname mobile które zaraz znikną? Lepiej poczekaj na święta i podpisz nową umowę z plejem bo znając życie będą mieli ciekawe oferty w tym okresie. ;)
  • Odpowiedz
Ja przeniosłem się z Play'a do Mobile Vikings i nie mogę narzekać. 29zł, 3gb internetu lte , smsy jakby nie ograniczone bo nigdy ich nie wypiszę chyba. Jedyna wada to pakiety, bo po doładowaniu zamiast dodać 30 dni od końca pakietu, zmienia ich koniec na 30 dni od doładowania. Przykładowo, masz pakiety do 30 grudnia, doładujesz konto 25'tego. To zamiast przedłużyć do 30'tego stycznia, będziesz je miał do 25'tego. A poza tym
  • Odpowiedz
@pp14sr: @pp14sr: Przeniosłem się z Plusa na kartę do Virgin, żadnych problemów nie było.

Z tym, że Plus miał moje dane - nie wiem, jakby bez tego wyglądało przenoszenie .

∞ SMSów, 100 minut rozmów i 2GB Internetu za 19zł Znajomi mi zazdroszczą ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz