Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

Nawet mi was nie żal...
#samochodowykonkurs (łatwe) #samochody #moje #motoryzacja
źródło: comment_48i06ZVve79XYOBCrv7O3H5pvrYAkFOZ.jpg
Pobierz@UnnamedX: zgadłeś :)
@UnnamedX: tak z ciekawości, szukałeś czy wiedziałeś?
Komentarz usunięty przez autora
Wiedziałem na pewno ,że jest to Pug bo obroty miał w tr/min i taką samą czcionkę jak u mnie (607 2.7 V6 HDI), kumpel miał kiedyś 306 i tak kojarzyłem , tylko nie byłem pewien czy nie jest np. z 406 bo podobne zegary ma ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_VbJAxtc5HTrUusSOoEMobO6elxZG7Sq0.jpg
PobierzKupiłem roczny sporo taniej od kierownika aso peuga,tylko ze za duży jest na Wrocław(niezwrotny,4.95 m, nisko zawieszony) :(
źródło: comment_AfcNPhc1xBT9fCMhLaurzXimezlTsru2.jpg
Pobierz325i tez zresztą szukam bo ma silnik R6 a spalnie niewiele większe od 320i.
Tylko sprzedać Puga to katorga, a najgorzej ze auto jest w porzadku :(