Wpis z mikrobloga

#gownoburza na ostaniej domówce:

Dziewczyna kumpla wypiła, co jej się często nie zdarza i była bardzo szczera. Miała kiedyś jakieś wakacyjne romanse z hiszpanami. Cumpel ma na to #!$%@?, ale ta ze swoimi psiapsiółkami zaczęła głośno debatować o tym, jacy to Ci hiszpanie oh i ah. Włączyły sobie jakiś gówniany fanpejcz na fb i zaczęły oglądać jakieś cioty z gołymi klatami. W końcu tamta spytała ziomka, czemu nie jest taki jak oni.

Ze stoickim spokojem odpowiedział jej, że ona też Milą Kunis nie jest.

I nie byłoby w tym nic mocno dissującego, ale laska się rozpłakała i zaczeła go wyzywać od chamów

#glupiecipy #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #patologia i trochę #coolstory
  • 105
  • Odpowiedz
z początku mnie wręcz odpychał (TAK!) okazał się miłością mojego życia

@Aerials: Cieć w biedronce? :D A tak serio, jak cię mógł odpychać, a potem przyciągać, przecież tak się nie da. Albo jest brzydki, albo nie.
  • Odpowiedz
@bunny_: Po tego typu słowach o tych Hiszpanach każdy szanujący się facet powinien przynajmniej na kilka dni zrobić sobie wolne od takiej dziewczyny. Szczególnie jeśli mówiła to przy wszystkich. Kilka lat temu moja poprzednia dziewczyna w rozmowie powiedziała mi, że Żydzi są dla niej bardzo przystojni. Wtedy po prostu bez żadnych emocji pożegnałem się z nią, poszedłem w drugą stronę i wróciłem taksówką do domu. Nie odzywaliśmy się przez dwa następne
  • Odpowiedz