Wpis z mikrobloga

@devios: Jest prosty, ale moim zdaniem trochę za prosty. Ja osobiście lubię przedmioty, po których widać pracę twórcy, a to wygląda jak wygięty pasek metalu z wstawionym drogim kamieniem. Przy tym trudno to nazwać klasycznym kształtem pierścionka, co stwarza dodatkowe ryzyko.

No ale każdy ma inny gust, może Jej się spodoba.
  • Odpowiedz
@devios: Tylko nie kupuj go w molochu typu apart. Ja dla mojej kupilem pierscionek z kolekcji yes za 2000 ktory zrobil znajomy jubiler za 500 zl. Wszysyko to samo, proba itp itd. Dal do tego certyfikat na wszystko bo sam ma papiery. Do yes, kruka czy apart chodzi sie po to zeby sobie przymierzyc ewentualnie
  • Odpowiedz
@devios: mnie się podoba. ale najlepiej nie kupuj w sieciówkach tylko zamów u jakiegoś małego jubilera, my tak zrobiliśmy z obrączkami, sami wybieraliśmy wzór, kształt itp. (była to wypadkowa kilku różnych projektów z sieciówek) a wyszło i tak taniej :)
  • Odpowiedz
@ostrzyjnoz: ( ͡ ͜ʖ ͡) Przecież to ma być dane na całe życie. Obrażasz mnie, a nawet widać nie jesteś w temacie. Dla twojej informacji jeden przykład, który udało mi się znaleźć w 10 sek. Screen ze strony Apartu. Ten sam styl pierścionka, ta sama wielkość kamienia, ta sama cena - jedyna różnica to to, że jeden jest z białego złota a drugi z żółtego.
amack - @ostrzyjnoz: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Przecież to ma być dane na całe życie. Obrażasz mni...

źródło: comment_aUwrhu43rxPnRZoLhl6mDhErXgZnm8cp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@amack: Już nawet nie chodzi o cenę, a fakt jakiegoś wymyślania i wyprzedzania. No i widzisz? Apart. Nie można kupić u normalnego jubilera, trzeba od razu w Aparcie, gdzie ceny są dwa razy wyższe.
  • Odpowiedz
@ostrzyjnoz: Jaka ty jesteś nie reformowalna. Ja pierdziele, wszystkiego się czepiasz.... Zauważyłaś, że napisałam "znalazłam to w 10 sek", no k*rwa nie chciała mi się szukać po wszystkich jubilerach, chciałam ci tylko udowodnić, że twój argument o bogatych rodzicach był z d--y wzięty. I zrozum, skoro chłopak chce już jej taki kupić, a nie za 2 zł, i chce aby jej się podobał to chyba lepiej, żeby był w jej
  • Odpowiedz
@amack: Właśnie próbuję Ci udowodnić, że mój argument ma jak najbardziej sens. A do @devios nic nie mam, stać go-niech taki kupuje, nie dyskutuję z nim, tylko z Tobą. Bo to #rozowepaski zawsze coś wymyślają.

A kto Ci kazał w ogóle odpisywać? Trza było pomyśleć: ale głupia ta @ostrzyjnoz ,nawet mi się nie chce odpisywać"
  • Odpowiedz