Wpis z mikrobloga

Stachowiak-Różecka w kampanii przed pierwszą turą za priorytet wskazywała m.in. wprowadzenie bezpłatnej komunikacji.

Teraz pewnie powie, że nie dość, że będzie darmowa, to będzie płacić podróżnym za korzystanie z niej. No bo skoro może tak powiedzieć, to dlaczego nie? ()

Jedno jest pewnie, Dutkiewicz jest mizerny, ale ona też lepsza nie będzie. Może przez pierwszy rok będzie uważała na to co robi, a później będzie jak za dudka.

#wroclaw #wybory
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pila_mechaniczna: to lepiej zostawić dudka zeby dalej czul sie bezkarny, w--------l sie w tramwaje i klamal w zywe oczy ze to nie jego wina. Czlowiek bez honoru i jaj nie powinien dluzej byc prezydentem. Ponadto w dalszym Ciągu zamiast k---a pozyskiwać fundusze na zachowanie terenów zielonych będzie wydawał pozwolenia na jeszcze więcej galerii handlowych i niedługo będzie ich stosunek 1:1 co do mieszkańca Wrocławia. Będzie pakował gigantyczną kase w jakieś
  • Odpowiedz
@viejra: mi to nie przeszkadza.

jedyne czego oczekuję to poprawa funkcjonowania komunikacji miejskiej, bo to jest jakaś tragedia... nie chcę darmowej komunikacji (co za lewacki pomysł), nie chcę rezygnacji z imprez masowych - interesuje mnie tylko poprawa komunikacji. ani jeden, ani drugi kandydat mi tego nie zapewni. z dwojga złego wolałbym już chyba dudka...
  • Odpowiedz
@pila_mechaniczna: tobie to nie przeszkadza ale ludziom którzy prowadzą własny biznes juz raczej tak, a to przeciez oni napędzają naszą gospodarkę nie? Im więcej galerii tym wiecej sieciówek masowych i tym więcej upadłości drobnych sklepów itp itd. A komunikacji miejskiej nie zreformowal dudek przez cale swoje rządy to jaki jest sens dalej na niego glosowac? lol.
  • Odpowiedz