Aktywne Wpisy

Teuvo +120
napisałem dzisiaj PW w sumie do 35 zielonek, które w ciągu kilkunastu wcześniejszych minut założyły konto i tylko jeden mi odpisał znakiem zapytania, ale dopiero po 30 minutach i przegapiłem, a kolejnej mojej wiadomości już nawet nie odczytał, a chciałem się go zapytać jak tutaj trafił
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
Brutalna prawda jest taka, że lepiej jest zrobić 0 procent zwrotu z 10 milionów niż np. 100 procent zwrotu ze 100 k.
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb

#praca
#java
Myślicie, że programista Java jest w stanie wyciągnać 15 000 zł NETTO w Warszawie ?
Czy pracodawcy patrzą na uczelnią jaką się ukończyło ?
A to kim jeszcze?
@szczepqs: Az monitor oplulem :) Chyba stawek doswiadczonych kontraktorow nie widziales :)
Znajomosc jezyka to jedno. Znajomosc roznych rozwiazan czy technologii i umiejetnosc odpowiedniego ich zastosowania w rozbudowanej architekturze to zupelnie co innego.
@szczepqs: Czy ja wiem.... mam na sumieniu projekty i wdrozenia kilku rozwiazan ale nadal 75% czasu mojej pracy to czyste kodowanie :)
Jak ktoś się szanuje, to korporacyjnym "architektom" starej daty nawet ręki nie poda! ;-)
@BiznesIT: Która się NIE liczy bo to kontrakt :D